– door Sanne Visch

Bij BoekenGilde vinden we elk boek uniek. Omdat we weten hoeveel bloed, zweet en tranen het kost om een boek (af!) te schrijven. Omdat je daar als auteur onwijs veel doorzettingsvermogen voor moet hebben. Omdat jij met je boek iets in beweging wilt zetten.

Dat iets vinden wij interessant: want voor wie heb jij al die uren zitten zweten achter je toetsenbord, over welk thema wil jij je licht laten schijnen, van welk vakgebied mag jij je specialist noemen (en met dit boek helemaal!), welk effect moet jouw boek hebben? Heb je de antwoorden op deze vragen gevonden, dan kun je dit verwerken in je “lezersbelofte”.

Deze lezersbelofte heeft maar één functie: jouw lezer overtuigen dat hij of zij tijd en geld moet investeren om jouw boek te kopen en lezen. Hoe meer jouw lezer zich aangesproken voelt, hoe eerder hij of zij geneigd is jouw boek aan te schaffen. De best lopende titels zijn dan ook de boeken met een heldere lezersbelofte én doelgroep. Als jij weet wie jouw doelgroep is, welke behoefte deze heeft en op welke manier jouw boek die behoefte vervult, dan is de enige uitdaging nog om deze triggers te verwerken in jouw boekpromotie.

Klinkt niet moeilijk, toch…?

Toch zien we in de praktijk veel voorbeelden waarbij de auteur zijn eigen verhaal of proces centraal zet en niet snapt hoe het aankoopproces werkt bij de lezer. Vanuit BoekenGilde willen we daar graag bij helpen. Om die reden organiseren we een workshop Selfpublishing op 14 september a.s. We leggen je die dag precies uit hoe het selfpublishing proces eruit ziet, we gaan aan het werk om jouw eigen lezersbelofte scherp te krijgen en deze te verwerken in middelen (zoals je achterflaptekst, persbericht en pitch) die je in kunt zetten bij je boekpromotie.
Meer weten of direct aanmelden? Klik dan hier >>

Wacht niet te lang met beslissen, op dit moment zijn er nog 14 plekken beschikbaar.
Meld je je aan vóór 25 juli, dan krijg je € 10,- korting! Mooi meegenomen!

 

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.