Wij krijgen steeds meer mooie titels in ons aanbod en willen dat deze boeken gerecenseerd worden.
Waarom? Niets is waardevoller voor een auteur dan een waardevolle review van een onafhankelijk persoon.
Kun je onderbouwend, plezierig en correct Nederlands schrijven? En niet onbelangrijk, ben je gek op lezen? Misschien word jij dan wel onze nieuwe recensent!

Wekelijks worden er via BoekenGilde verschillende boeken in eigen beheer uitgegeven. Boeken in verschillende categorieën. Van romans tot thrillers, kinderboeken, kookboeken en nog veel meer. Wij willen dat, zodra deze boeken op de markt komen, er zo snel mogelijk een recensie verschijnt en het boek op de verkoopkanalen wordt beoordeeld.

Jij krijgt van ons het boek opgestuurd en krijgt 3 à 4 weken de tijd om het boek te lezen en je recensie – opdracht te voltooien. Het boek mag je vervolgens houden.

Wat vragen wij van jou?

  • Een recensie die 200 tot 400 woorden bevat en in correct Nederlands geschreven is;
  • Een review op de kanalen waar het boek verkocht wordt. Dit kan onze BoekenGilde boekenshop zijn en/of op Bol.com;
  • Een foto en korte begeleidende tekst van het boek op Facebook / Instagram waar je BoekenGilde en/of de auteur in tagt;
  • Vind jij het leuk om vlogs te maken? Een recensie in de vorm van een vlog zouden wij ook erg leuk vinden! (naast de geschreven versie)

Wat krijg je?

  • Jij krijgt het boek opgestuurd en dit boek mag je houden. Wij geven geen financiële vergoeding voor je inzet, maar op deze manier kun jij je boekenkast vullen met bijzondere boeken;
  • Je sluit je aan bij de recensenten club van BoekenGilde.

Enthousiast? Stuur dan voor 10 augustus het volgende naar ons toe:

  • Je naam, adres en leeftijd;
  • Een motivatie waarom jij de juiste recensent voor ons bent;
  • Welke genres jouw voorkeur hebben om te recenseren.

E-mail: info@boekengilde.nl en vermeld in het onderwerp : ‘Ik wil recensent voor BoekenGilde worden’

Zodra wij enthousiast over jouw motivatie zijn krijg je van ons een boek opgestuurd. We vragen je dan een recensie te schrijven, een review achter te laten en een foto van het boek op social media te plaatsen. Als dit naar wens is, mag jij je de nieuwe recensent van BoekenGilde noemen!

 

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.