Is jouw uitgever ermee gestopt of failliet?


Heb je onlangs het bericht gekregen (of niet eens) dat jouw uitgeverij gestopt is? Of failliet verklaard? Wij kunnen het ons voorstellen dat dit de schrik is van elke auteur. Je hebt namelijk je (levens)werk bij deze partij neergelegd. Iets waar je hard voor hebt gewerkt en waarvan je droomde dat het een succes werd.

Geen nood, wij helpen je graag verder. Waar je ook gebleven bent. Door je boek uit te geven in eigen beheer. Waarbij je zelf de regie in handen houdt. En niet afhankelijk bent van het succes van de uitgeverij. Wij hebben voldoende kennis en expertise in huis om je te helpen bij het uitgeven én succesvol maken van je boek in eigen beheer.

Op 29-03-2019 is uitgeverij Lecturium gestopt. Of de uitgeverij failliet is, is tot op heden niet bevestigd. Wel is de website offline en vernemen we dat er niemand meer te bereiken is. Ook helpen wij graag de (mogelijk) gedupeerde relaties van Lecturium.

Meer informatie? Neem contact met ons op via: +31 53 3032 080.
Of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button.

 

Meer blogs en tips lezen?

De marketingfase is een cruciaal onderdeel van het uitgeefproces

BoekenGilde in het Schrijversmagazine In gesprek met Sanne Visch, redacteur en adviseur selfpublishing bij BoekenGilde.
> Verder lezen

BINDT MGZN

Inmiddels zijn er alweer zeven edities van het BINDT MGZN verstuurd naar circa 1.400 boekhandelaren in Nederland. Met dit magazine brengen we de nieuwste, in eigen beheer uitgegeven, titels onder de...
> Verder lezen

Drie tips bij het uitgeven én succesvol maken van je zelf uitgegeven boek

Selfpublishing neemt enorm toe in populariteit. Zowel bij debutanten als bij gevestigde auteurs. Ook worden in eigen beheer uitgegeven titels steeds vaker succesvol. In dit blog geef ik je drie tips...
> Verder lezen