BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Wil jij je boek uitgeven in eigen beheer? Bij BoekenGilde ondersteunen we in elke stap van het uitgeefproces. Van het redigeren van je boek, het verzorgen van het drukwerk, tot aan de vermarkting en verkoop.

Neem contact op!

Schrijf en druk je eigen boek

Welkom bij BoekenGilde! Hier vind je alles over het schrijven, drukken en uitgeven van boeken: van het eerste idee tot het moment dat je boek van de drukpersen rolt en het ingebonden wordt. We geven je schrijftips, vertellen over ontwerp en opmaak van je boek, hoe je je eigen boek drukt en maken je wegwijs in de uitgeefwereld. Met als doel: dat jij straks een boek hebt om trots op te zijn!

Onze boekenshop

Wij helpen onze opdrachtgevers bij de verkoop van de boeken. Dit doen we onder andere door het boek aan te bieden in onze boekenshop en op Bol.com. Als auteur heb je dan geen omkijken naar alles rondom de verkoop van je boek.
En als lezer heb je een verzamelplek van bijzondere boeken, in eigen beheer uitgegeven. Nieuwsgierig? Klik dan hier >

 

Papier moet je voelen…

Zonder papier geen boek. En de papiersoort die jij kiest voor je boek, bepaalt mede de beleving van je lezer. Daarom hebben we een proefpakket ontwikkeld waarin we uitgebreid ingaan op verschillende papiersoorten. We laten daarbij het papier zoveel mogelijk zelf spreken.

Volg onze gratis webinars

Bij BoekenGilde geven we regelmatig webinars rondom boeken schrijven, maken, drukken en uitgeven. Hieronder vind je de agenda voor de komende webinars. Klik op de links voor informatie over de webinars of om je aan te melden.

Offerte voor het drukken van jouw boek

Wil jij weten wat het drukken van jouw boek kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. We gaan gelijk voor je aan de slag en je ontvangt binnen twee werkdagen een passend voorstel van ons.

Wil je liever een offerte voor het redigeren van je teksten, het opmaken van je binnenwerk of het opmaken van je omslag? Dan kun je ook bij ons terecht.

 

 

BoekenGilde boekenshop

In onze boekenshop vind je heel veel boeken geschreven door schrijvers zoals jij. Schrijvers die hun eigen boek hebben geschreven en uitgegeven. Wil je jouw boek ook verkopen via onze boekenshop? Vraag dan naar de mogelijkheden bij het drukken van je boek.

Laatste Facebookbericht

Elke keer zijn we weer trots en blij dat zoveel mensen zich inschrijven voor onze webinars! Zometeen om 12.00 uur geeft Sanne een webinar over..

0 vind ik leuks, 0 reacties1 uur geleden

Laatste bericht van BoekenGilde

  • 14 februari 2019NieuwsBoekenGilde in het Schrijversmagazine

    In december 2018 stond er een artikel over BoekenGilde in SchrijvenMagazine. Lees hieronder meer.   ”Neem elke stap in het selfpublishing-proces serieus. Er is geen binnendoor route.” In gesprek met Sanne Visch, redacteur en adviseur selfpublishing bij BoekenGilde.   Waarvoor kan ik terecht bij BoekenGilde? “Bij BoekenGilde begeleiden we auteurs bij het uitgeven van een […]

    Lees meer


Beoordeling

Een 9 op 10 uit 353 beoordelingen.

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.