Een boek om trots op te zijn!

Op zoek naar info over uitgeven in eigen beheer? Lees verder »

BoekenGilde

Hoe kunnen wij je helpen?

Redigeren

Redigeren

Heb je het ‘Stappenplan boek schrijven’ afgerond? Laat dan nu je manuscript redigeren. Dat kan inhoudelijk en taalkundig.

Verder lezen »
boek-opmaken

Boek opmaken

Je boek opmaken: het binnenwerk en omslag. Wat kun je zelf en waar heb je hulp bij nodig? Tip: laat je goed informeren.

Verder lezen »
boek-drukken

Boek drukken

Er is een moment dat je je boek uit handen moet geven. Bij ons kun je dat met een gerust hart doen! Samen met jou maken we er een mooi geheel van.

Verder lezen »
verkopen

Boek verkopen

Wil jij van je boek een commercieel succes maken? Wij helpen je bij de marketing, verkoop én distributie.

Verder lezen »

Veelgestelde vragen

Hoe schrijf ik een boek?

De tip die we aan ieder beginnende schrijver meegeven: breek de taak op en werk in stappen. In het stappenplan boek schrijven hebben we zes stappen voor je op een rij gezet! lees verder »

Welk bestandsformaat moet ik aanleveren?

Wij werken uitsluitend met PDF bestanden. Lees hier hoe je jouw bestanden eenvoudig omzet in een PDF bestand. lees verder »

Heb ik een ISBN nodig voor mijn boek?

Ben je van plan om je boek via een boekhandel of webwinkel te verkopen of wil je dat je boek wordt opgenomen in het assortiment van de bibliotheek dan is een ISBN verplicht. lees verder »

Kan ik mijn boek in een kleine oplage laten drukken?

Je kunt bij BoekenGilde in kleine oplage drukken. Dit is al mogelijk vanaf 10 exemplaren. lees verder »

Hoeveel kost het drukken van een boek?

De kosten voor het drukken van je boek zijn overzichtelijk. Je hoeft niet bang te zijn dat er allerlei extra of verborgen kosten voor het drukken bijkomen. lees verder »

Kan ik mijn boek laten opmaken door BoekenGilde?

Bij BoekenGilde helpen we je graag bij de opmaak van je boek. Wij hebben grafische professionals in huis die voor je aan de slag gaan. Je bepaalt zelf in welke mate we je ondersteunen. lees verder »

Hoe bereken ik de rugdikte van mijn boek?

Wil jij de rugdikte van je boek zelf berekenen voor het maken van het omslag of de cover? Gebruik dan onze handige rugdikte berekenmodule. lees verder »

Samen maken we de mooiste boeken!

Bij BoekenGilde werkt iedereen met z’n eigen specialiteit aan jouw boek. Van accountmanager, vormgeefster en redacteur, tot drukker en nabewerker. Alles onder één dak. Samen, met één gemeenschappelijke passie: we houden van boeken! Kijk verder

Maak kennis met het team

Kijk verder
roofing

Alles onder één dak

Onze diensten voeren we zelf uit en de boeken die we maken, maken we ook écht zelf. Alles onder één dak. Dit maakt dat we een hecht en flexibel team zijn. Nauw betrokken bij jouw uitgeeftraject.

natural-food

Onze boeken, onze bomen

Wij vinden het vanzelfsprekend om onze verantwoordelijkheid te nemen bij onze rol in de samenleving en bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Klik hier voor onze waarborgen en keurmerken.

speech-bubble

Persoonlijk en laagdrempelig

Het uitgeven van een boek is een spannend en belangrijk traject. Je kunt het maar één keer goed doen. Daarom vinden wij persoonlijk contact zo belangrijk. Zodat we jou en je boek leren kennen en op basis daarvan kunnen adviseren.

Offerte aanvragen »

Actueel

Kosten boek in eigen beheer uitgeven

Wat zijn de kosten van een boek in eigen beheer uitgeven? - BoekenGilde

Je ziet het bij ons vaker voorbij komen, selfpublishing is hot! Steeds meer (gevestigde) auteurs kiezen ervoor om hun boek uit te geven in eigen beheer. Je hebt dan de volledige controle over het uitgeven van je boek. Ideaal toch? In tegenstelling tot het uitgeven van een boek via een uitgeverij moet je bij selfpublishing…

Verder lezen
Boekpromotie: tips voor bloggen als auteur

Boekpromotie: tips voor bloggen als auteur

Een boek schrijven is een behoorlijke uitdaging. En dan hebben we het nog niet eens over de boekpromotie. Want om je boek te verkopen moet je een publiek opbouwen. Daarmee begin je vaak al wanneer je boek nog niet eens af is. Een mooie manier om zo’n publiek op te bouwen is door te bloggen.

Verder lezen
Zo bereid je je voor op de vormgevingsfase

Zo bereid je je voor op de vormgevingsfase

Wanneer je manuscript geredigeerd en gecorrigeerd is, je alles nog één keer goed hebt gecontroleerd, dan ben je klaar voor de vormgevingsfase. Dit is een belangrijke stap richting je gedrukte boek. In dit blog geven we je dan ook tips hoe je je daarop kunt voorbereiden.

Verder lezen
Bekijk alle berichten

Agenda

Bekijk alle events

 

Laat je inspireren!