Een goed gevoel, met goede begeleiding

Een prettig contact met onze klanten is belangrijk voor ons. Daarom staan we altijd voor je klaar om welke vraag dan ook te beantwoorden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Je kunt ons voor alles bellen: afmetingen en marges voor de lay-out van het binnenwerk, afmetingen van een omslag, over lettertypes, over regelafstanden, papiersoorten, kleuren, maar ook gewoon om te sparren over een idee. Van opmaak tot vervoer, wij begeleiden je tijdens het hele proces één op één.
Dit betekent dat je een vaste contactpersoon hebt, die goed bereikbaar is. Je kunt met vragen bij hem of haar terecht en we zullen je (gevraagd en ongevraagd) van advies voorzien. Zodat we niet achteraf hoeven te zeggen: ‘Ja, we dachten al …’.

Naast onze standaardbegeleiding bieden we je ook aanvullende diensten. Hierover lees je meer bij mogelijkheden. Zo kunnen we een ISBN-nummer voor je aanvragen, je tekst corrigeren of redigeren. Als je wilt, leest een professionele tekstschrijver mee, om je daarna tips en adviezen te geven. We kunnen je op allerlei manieren helpen. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat het beste bij jou past.
 

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.