Hardcover aanbieding

Kleine oplage, groots resultaat

Je wilt je boek professioneel gedrukt hebben, zodat je deze bijvoorbeeld kan weggeven aan vrienden en familie. Of je wilt goede sier maken bij uitgevers en boekhandels. Dan oogt een boek met hardcover extra speciaal en professioneel. Maar omdat het drukken van hardcovers veel werk met zich meebrengt zijn de productiekosten ook veel hoger en pas voordelig bij een grote afname.

Bij BoekenGilde snappen we dat je, ondanks een kleine oplage, ook je boek gedrukt wilt hebben met zo’n chique hardcover. Daarom hebben we voor jou een mooie aanbieding: wanneer je je boek bij ons met softcover laat drukken, is er de mogelijkheid om 5 extra hardcovers bovenop je totaalproductie bij te laten drukken voor de vaste prijs van € 199,00 ex. btw. Ongeacht formaat en dikte van je boek. Dit kun je aangeven in het aanvraagformulier, maar ook bijvoorbeeld bij de opdrachtbevestiging. Uiteraard vragen wij er ook altijd nog even naar wanneer je bij ons je boek laat drukken. 

BoekenGilde | Hardcover aanbieding

Laat vandaag nog je boek drukken in softcover én een hardcover uitvoering!

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.