Boek ontwerpen

Naast de tekstuele inhoud van je boek, wil je natuurlijk ook dat het uiterlijk van het boek perfect is. Dit is dan ook de volgende stap in het proces, het vormgeven van je boek. Hierbij moeten ook weer enkele keuzes worden gemaakt. Behalve de keuze tussen digitaal en offset drukken, zijn er nog allerlei manieren om je boek eruit te laten zien zoals jij wilt. Van kaft tot binnenwerk en bindmethodes. En dan zijn er nog extra opties. Zo kun je een gelimiteerde editie laten maken, een leeslint of boekenlegger toevoegen of veredeling toevoegen aan je boek. Al deze keuzes maken het boek nog meer je eigen boek.

Natuurlijk staan wij bij BoekenGilde voor je klaar om je te helpen bij het vormgeven van je boek. Alle termen en keuzes kunnen soms wat overweldigend zijn. Soms moet je bijvoorbeeld de papiersoort eerst voelen om te weten of deze bij je boek past. Hiervoor biedt BoekenGilde je een proefpakket met verschillende papiersoorten. Daarnaast willen wij je graag tips en advies geven wanneer jij zelf je boek ontwerpt. Geef je het werk liever uit handen? BoekenGilde maakt graag, uiteraard in goed overleg, de omslag en het binnenwerk van je boek op. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Ontvang per mail de laatste schrijftips en ontwikkelingen

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.