‘Mijn receptenboek’, de lekkerste gerechten in je kast

Een receptenboekje maken is van alle tijden. Je verzamelt de lekkerste gerechten die je zelf kookte, tips van vrienden of maaltijden uit tijdschriften. Wat het nu nóg leuker maakt, is dat je ervoor kunt zorgen dat je eigen receptenboek er professioneel uitziet. Geen mappen meer die uit elkaar vallen of niet goed blijven staan. We geven je graag wat praktische ideeën om zelf je receptenboek te schrijven. De belangrijkste is: houd het klein. Liever een eenvoudig boekje waar je je weg in kunt vinden, dan een groot boek dat je niet kunt hanteren op je aanrecht. Door het klein te houden kun je ook eenheid in je boekje bewaren: snel koken, voor kleine groepen of juist grote. Dat voorkomt zoek- en rekenwerk. En vervolgens: zorg dat je compleet bent. Klopt de ingrediëntenlijst met de beschrijving? Staan de temperaturen erin? De bereidingstijd? En is je receptenboekje klaar? Dan maak je gewoon een nieuwe in de serie!

Receptenboek maken en doorgeven

Even googelen en de wereld aan recepten rolt je keuken binnen. Waarom zou je dan nog een eigen receptenboek schrijven? Natuurlijk omdat het er eigen uitziet en je alles handig bij elkaar hebt.

Receptenboek

Maar ook omdat je je eigen receptenboek kunt doorgeven aan vrienden en familie. Gewoon een kwestie van een paar laten drukken en je hebt een origineel cadeau. Wel belangrijk dat je er dan een persoonlijke draai aan geeft. ‘Ik maak dit gerecht altijd met ketjap in plaats van gember’, of ‘met een beetje knoflook smaakt het helemaal naar vakantie’. Je zou zelfs samen met vrienden een receptenboekje kunnen maken. Iedereen levert een gerecht in dat je ooit samen at. Een mooie herinnering waar je ook nog wat aan hebt! Weten hoe jouw receptenboek eruit kan zien? Bestel dan ons proefpakket

En wil je weten wat het kost om je eigen receptenboek te laten drukken? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.