Hoe schrijf je een boek?

Op onze eigen prepress-afdeling kunnen wij de opmaak van je omslag verzorgen: van voorplat tot achterkaft. Eigenlijk zijn er drie manieren om tot een eindresultaat te komen, afhankelijk van hoeveel je zelf wilt doen. Misschien heb je zelf al een ontwerp gemaakt. Bijvoorbeeld een schets in PowerPoint. Je kunt deze dan bij ons aanleveren en wij maken het na in onze eigen software. Dit doen we natuurlijk met de juiste afmetingen en de juiste dikte van de rug van het boek. Het is ook mogelijk dat je geen schets hebt, maar wél weet welke afbeeldingen je wilt gebruiken. Je stuurt die dan naar ons op en wij zorgen ervoor dat je afbeeldingen binnen het juiste stramien terug komen in het omslag van je boek.

Nog geen idee voor je boekomslag?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog geen idee hebt van je boekkaft. Je wilt je vooral bezighouden met de inhoud, de vorm laat je graag aan anderen over. Dan maken wij met veel plezier een ontwerp voor je. Vanzelfsprekend overleggen we met je over stijl en sfeer, maar ook over praktische zaken als boekband.

De vormgeving van je boek

Het boekomslag is natuurlijk het deel van je boek wat het meest in het oog springt. Maar ook de rest van de vormgeving van je boek moet goed zijn. Wij hebben standaard sjablonen die je hiervoor kunt gebruiken. Als je een sjabloon nodig hebt die afwijkt van de standaard maten, dan maken wij die graag voor je, gratis! Neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.