ISBN aanvragen

Zet je boek in de verkoop

Je boek is af! En wanneer je je boek wilt verkopen of wilt laten registreren heb je een ISBN nodig. ISBN staat voor Internationaal Standaard Boek Nummer en wordt wereldwijd gebruikt om gegevens van boeken te kunnen delen met o.a. bibliotheken en boekhandels, zodat jouw boek altijd te vinden is. Online en offline.

De kosten voor het aanvragen van een ISBN

Je kunt een ISBN op twee manieren aanvragen; zelfstandig of via een uitgever. Wanneer je je boek bij BoekenGilde laat drukken, dan kunnen wij dit voor je doen. De kosten voor het aanvragen van een ISBN zijn dan aanzienlijk lager dan wanner je dit zelf gaat doen. Daarnaast is een aanvraag via ons vaak binnen één werkdag geregeld en plaatsen we automatisch je boek in onze boekenshop: dé plek om je boek te verkopen! Als je je ISBN zelf wilt aanvragen, lees dan ons e-book over zelf ISBN aanvragen.

Wanneer je zelf je eerste boek wilt laten registeren bij het bureau ISBN dan bedragen de kosten daarvan
€ 70,00 excl. btw (€ 60,00 registratiekosten en € 10,00 voor het ISBN van je boek). Ieder volgende ISBN kost dan ook weer € 10,00.

Zodra je jouw boek door BoekenGilde laat drukken, kunnen wij ook een ISBN voor je aanvragen. De kosten zijn dan slechts €30,00 incl. btw. Op ons offerteformulier via de button hieronder vind je het aanvragen ISBN terug.

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.