Opname Nationaal Archief

Jouw boek, voor altijd bewaard

In Nederland kennen we het Depot van Nederlandse Publicaties. Alle uitgegeven publicaties, ongeacht de taal of de vorm (digitaal of gedrukt), worden hierin opgeslagen. Het verzamelen van al deze publicaties is een opdracht die wordt uitgevoerd door de Koninklijke Bibliotheek op verzoek van de overheid. Op deze manier wordt er blijvend gewerkt aan het collectief cultureel erfgoed van Nederland. Een voordeel voor jou als schrijver is dat ook jouw boek hierin geplaatst kan worden en dat deze, jaren na dato, nog steeds kan worden opgevraagd ter inzage. Jouw boek blijft dus voor altijd bewaard en wordt daarmee onderdeel van het Nederlands cultureel erfgoed.

Jouw boek in het Nationaal Archief

Wanneer je je boek bij BoekenGilde laat drukken, kunnen wij de opname in het Nationaal Archief voor je verzorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,00 incl. btw, inclusief een exemplaar van jouw boek. Je hoeft dus geen extra exemplaren te laten drukken hiervoor. Wij sturen jouw boek, samen met het aanmeldingsformulier, 15 dagen na drukken van je boek naar het Nationaal Archief.

Neem contact met ons op voor de opname van je boek in het Nationaal Archief.

Jouw boek vereeuwigd in het Nationaal Archief!

 

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.