Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het klimaatprobleem in vijf stappen aanpakken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Astrid Scholte
ISBN / EAN
9789464911275
Prijs
 20,99
Genre
Huis & Natuur
Taal
Nederlands
Jaar
2024
Aantal pagina’s
86

Dit boek gaat over de aanpak van het klimaatprobleem. Een duidelijk overzicht voor iedereen die meer wil weten over (de urgentie van) het klimaatprobleem, wat de gevolgen zijn van menselijk gedrag en voor wie (samen) aan de slag wil voor een iets betere wereld, te beginnen met het aanpakken van het klimaatprobleem.

Om meer te kunnen doen, vind je in dit boek oplossingen en keuzes om het klimaatprobleem aan te pakken. Ook vind je voorbeelden van organisaties en bedrijven en duurzame producten en merken die je kunt kopen.

Dit boek is geschreven ter inspiratie om met concrete oplossingen aan de slag te gaan.

Omdat de auteur woont en werkt in Gelderland, zijn in dit boek bij organisaties en bedrijven vooral voorbeelden uit de provincie Gelderland gebruikt. De overige bedrijven en merken zijn landelijke voorbeelden.

 

Over de auteur

Astrid woont in de provincie Gelderland. Als zzp-er, adviseur klimaat en duurzaam wonen, organiseert zij voor de Gelderse regio’s workshops (en trainingen) over oplossingen om het klimaatprobleem aan te pakken. Over de aanpak hiervan en wat wij zelf in het dagelijks leven aan oplossingen kunnen kiezen, heeft zij dit boek geschreven.
De afgelopen veertien jaar heeft zij gewerkt als adviseur klimaat en duurzaam wonen. Zij heeft zich verdiept in de vijf stappen van het klimaatprobleem. Oplossingen die zij ook thuis geprobeerd heeft uit te voeren.

Astrid Scholte


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: