De avonturen van Berner Sennen Bas – Bas als puppy

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

 16,95

Bas is een Berner Sennen. Er staan 10 korte verhalen in Bas als puppy. Het betreft een interactief (voor)leesboekje in de leeftijdscategorie 3 tot 7 jaar. Een ‘pleziertekst’ gecombineerd met een ‘weettekst’.

Auteur: Henny Bouman

Categorie:

Beschrijving

Auteur Henny Bouman-Land
ISBN 978-90-82720-60-0
Genre Kinderboek
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 24
Prijs € 16,95
Jaar 2017

Bas is een Berner Sennen. Bas als puppy gaat over het eerste levensjaar van Bas. Tien korte verhalen vertellen van zijn geboorte tot aan zijn eerste operatie. ‘Stap voor stap maken de kinderen kennis met de ontwikkeling van een hond’. De verhalen zijn gebaseerd op waar gebeurde situaties. In de verhalen zijn telkens vragen opgenomen, waardoor er interactie kan ontstaan met de kinderen. De tekeningen in het boekje zijn gebaseerd op echte foto’s.

Voor kinderen in groep2 en 3 kan het als oefenboek worden gebruikt, vanaf 3 jaar als voorleesboek. ‘Heel zinvol om te lezen voordat tot de aanschaf van een hond wordt besloten. Zeker voor dierenwinkels, dierenklinieken, bij dierenartsen, op basisschoolbibliotheken is dit een aanrader’, aldus de opgenomen aanbeveling.

Over de auteur
Henny Bouman-Land heeft met haar gezin een Berner Sennen hond opgevoed. Het gezin heeft de voor- en nadelen van het hebben van een grote hond ervaren, en vooral de hechte band die je met een Berner Sennen kunt hebben. Dat gevoel wil ze graag delen.
Mooie en verdrietige, leuke en spannende gebeurtenissen uit het leven van Bas zijn beschreven in haar eerste kinderboekje.

In deze reeks verschenen ook:
Deel 2: De avonturen van Berner Sennen Bas – Bas als puber

1 beoordeling voor De avonturen van Berner Sennen Bas – Bas als puppy

  1. Waardering 5 uit 5

    petra van veenendaal

    Geweldig beschreven wat een bernerpup mee maakt.Gisteren binenn gekregen en in 1x uitgelezen deel 2 ook een echte aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.