Ruud Beaumont 07-07-2022
Een heerlijk boek, dat ik tijdens de vakantie heb gelezen. Het was moeilijk om het weg te leggen, ik wilde toch steeds weten wat er ging gebeuren. Het maakte me nieuwsgierig naar het vervolg en de ontknoping. De verhaallijnen lopen mooi samen naar het einde toe. Hans’ schrijfstijl is soepel en leest lekker weg. Grote ontwikkelingen in het verhaal en kleine details wisselen elkaar mooi af. Een aanrader!
Ed E.J. van Dodewaard 18-04-2022
In Bastaardzoon weet Hans autobiografische en fictieve elementen op soepele wijze met elkaar te vervlechten. Dat maakt dat deze roman van de eerste tot en met de laatste bladzijde boeit. Hans is een vriend met mooie kwaliteiten: fotograferen, musiceren, gedichten schrijven en dan nu weer een boek. Hoe hij dit in elkaar heeft gestoken; lees het maar…. Chapeau.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Hans Erkens
ISBN / EAN
9789464373974
Prijs
 18,50
Genre
Literatuur & Romans
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
171

Over de auteur

Hans Erkens (Rotterdam, 1960) is schrijver, dichter en adviseur. Hij studeerde klassiek gitaar en piano aan het Koninklijk Conservatorium en Personeel & Arbeid in Rotterdam. Daarnaast volgde hij fotografielessen in Frankrijk en aan de Volksuniversiteit in Dordrecht, gaf workshops in Spanje en was enige tijd gitarist in Tanquera en speelde basgitaar in diverse bands. In 2020 debuteerde hij met zijn dichtbundel “Luie Groente”. In zijn werk weet hij zijn liefde voor muziek, fotografie en reizen op subtiele wijze te verwoorden.

Hans Erkens


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: