Beyond the Pill

Prijs: nog niet bekend

Niet op voorraad

Beschrijving

Auteur Berend J. Bielderman SMP
Lidwien van de Ven Msc
Timo Dijkgraaf Msc
ISBN 978-94-6323-030-8
Genre Gezondheid
Taal NL
Aantal pagina’s 78
Prijs N.n.b.
Jaar 2016

Beyond the Pill – Nieuwe perspectieven voor farmamarketing. De invloed van kostenbesparingen op de ziekenhuismarkt en de kansen die dit biedt aan farmamarketeers.

‘Beyond the Pill ‘geeft een informatief en zeer actueel inzicht in de ontwikkelingen in de ziekenhuismarkt. Dit inzicht is beschreven vanuit het perspectief van en voor de farmamarketeer. De auteurs hebben zich grondig verdiept en verplaatst in de belevingswereld van borgprofessionals in ziekenhuizen en marketeers van farmaceutische ondernemingen.

De prijs- / waardeverhouding van geneesmiddelen wordt in twijfel getrokken. Steeds sterker wordt de roep om toegevoegde waarde en services van ziekenhuizen. Dat betekent voor farmabedrijven een enorme cultuuromslag, waarbij het geneesmiddel minder centraal staat, maar de services des te meer. Deze uitdaging voor farmaceutische ondernemingen komt treffend naar voren in ‘Beyond the Pill’.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beyond the Pill” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.