AAPJE PAPILLON

 16,95

Aapje Papillon is een voorleesboek voor kinderen, waarin een aapje droomt over een vlinder te mogen zijn. Een fabel over troost, hoop en nooit je dromen opgeven.

Auteur: Marco Hendriks

Categorie:

Beschrijving

Auteur Marco Hendriks
ISBN 978-90-83002-101
Genre Kinderboek
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 40
Prijs € 16,95
Jaar 2019

AAPJE PAPILLON

Er was eens een aapje dat graag een vlinder wilde zijn. Elke dag droomde hij hiervan, maar hij veranderde helaas niet. Hoe kon hij van die mooie vleugels krijgen? Wat moest hij doen om te kunnen vliegen? Lees het ontroerende verhaal van Aapje Papillon.

Deze fabel is ontstaan uit het levensverhaal van de familie Werner, na het overlijden van hun dertienjarige dochter en zus Lianne. Het boekje is ter nagedachtenis aan haar, maar tevens opgedragen aan alle gezinnen in een soortgelijke situatie. De opbrengsten gaan naar goede doelen waaronder het KWF, Alpe d’HuZes en KiKa.

Over de auteur

Marco Hendriks is auteur en ambassadeur van de Rotterdam Fund Racers, die elk jaar meedoen aan Alpe d’HuZes. Aapje,  een troostknuffel ging mee. Kort daarna rolde het verhaal van Aapje Papillon uit de pen van Marco. Een fabel, met het grootst mogelijke respect geschreven ter ere van de familie Werner en aan hun op jonge leeftijd overleden dochter en zus Lianne.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AAPJE PAPILLON” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.