Anita Ootjers - Lily's Books & Cooks 12-09-2018
Vegan. Glutenvrij. Kwalificaties waar de hedendaagse kookwereld mee te maken heeft. Waar vegetarische gerechten in de horeca tot enkele jaren geleden slechts bestonden uit omelet en gevulde paprika, is het aanbod tegenwoordig (terecht) veel ruimer. Corinne schreef een boek dat nog verder gaat: uitsluitend raw en plantaardige recepten. Toppings, parfaits, smooties, ontbijttractaties en mooie taarten.'It's a Healthy Piece of Cake' bevat het allemaal. Een mooi uitgevoerd kookboek met 80 recepten voorzien van mooie foto's die ook nog eens door de auteur zelf gemaakt zijn. Dat mensen graag vegan willen weten, kan ik me goed voorstellen. Dat mensen echter per se glutenvrij willen eten terwijl ze daar geen (aangetoonde) allergie of aandoening voor hebben, vind ik minder begrijpelijk. Maar er is ongetwijfeld een markt voor. De vegan-restaurantjes bij mij in de stad schieten als paddenstoelen uit de grond. En misschien is deze trend een blijvende en eten we over 25 jaar allemaal vegan en glutenvrij. En dan heeft Corinne daar maar mooi een geweldig kookboek voor geschreven. Ik zeg: uitproberen!
Barry Willemse - Chef Kok 18-11-2016
Als chef heb ik ruim ervaring in diverse keukens o.a. klassiek, moleculair, Aziatisch, met een voorliefde voor vegetarisch. Door een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar vernieuwen en out of the box denken is er een eigenzinnige keuken ontstaan. Door Corinne ben ik in aanraking gekomen met Raw Food. Voor mij een totaal nieuwe manier van voeding bereiden. De producten zijn Raw en dat voel je tijdens het bereiden door de puurheid en eerlijkheid. Een eigenzinnig boek met duidelijk uitgeschreven recepturen. Geweldige smaakcombinaties en structuren. "AANWINST VOOR IEDEREEN DIE VAN GOED ETEN HOUDT. GESCHREVEN MET LIEFDE EN FANCY UITVOERING. SWEET LUXURY FROM THE HEART"
Sharita Satink - Stravinsky eten & drinken 18-11-2016
Voor ons was het een welkome service die wij onze gasten konden bieden: de verantwoorde lekkernijen van Corinne. Behalve ‘guilty pleasures’ hadden we ineens ook ‘healthy pleasures’ op het menu. En wat een lust voor het oog! Het zorgde voor blije gasten en deze pareltjes van taarten leverden het bewijs: lekker en verantwoord gaan prima hand in hand!
Rob Duursma 18-11-2016
Mijn naam is Rob Duursma eigenaar van Bagels & Beans ( Enschede), naast het feit dat ik Corinne al erg lang ken ben ik pas recent ook zakelijk met haar in contact gekomen omdat ze fantastische raw cakes maakt. Een aantal daarvan zijn bij ons op de kaart terecht gekomen omdat ze echt gruwelijk lekker zijn en ook nog eens gewoon erg gezond. Helemaal Bagels & Beans dus. Mijn persoonlijke favoriet is de Coco Dream Cream en voor de gasten leggen wij een variant van de Choc & Cream Cake het vaakst op een bordje. Eigenlijk niet fair om er één te kiezen omdat ze allemaal Awesome zijn.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Corinne Weijschedé
ISBN / EAN
9789463230476
Prijs
 9,95
Genre
Kookboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2016
Aantal pagina’s
240

 

 

Over de auteur

Corinne Weijschedé is een reislustige foodie en moeder van drie kinderen. Op haar instagram account deelt ze met meer dan 39.000 volgers haar liefde voor plantaardig, voedzaam en lekker eten.
Een – voornamelijk – plantaardig eetpatroon maakt dat Corinne goed in haar vel zit en zich energiek voelt; dat gunt ze iedereen.

Ze hoopt met haar social media en boeken mensen te inspireren vaker plantaardig te eten. Vaker voedzaam & plantaardig eten kan een gunstige bijdrage leveren aan je welzijn en aan een mooiere wereld voor de dieren en de natuur.

www.healthypieceofcake.com
Insta: @healthypieceofcake

Corinne Weijschedé


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: