DAILY ART PROJECT X365 (Collectors item)

 102,82

30 op voorraad

Auteur: Raphaël Hermans

Categorie:

Beschrijving

Auteur Raphaël Hermans
ISBN 978-94-6323-082-7
Genre Kunst
Taal NL
Aantal pagina’s 372
Prijs € 102,82
Jaar 2017

 

Collectors item (genummerd, gesigneerd en voorzien van een gicléedruk van het laatste X365 kunstwerk)

Beeldend kunstenaar Raphaël Hermans heeft 365 dagen lang, van 26 januari 2016 tot 26 januari 2017, elke dag een uniek kunstwerk gemaakt. Waar hij ook is, wie hij ook ontmoet en welke middelen hij tot zijn beschikking heeft. Een visueel en virtueel dagboek zonder overkoepelend thema.Niets meer dan zijn gedachten van de dag vastgelegd. Dit 365 dagen durende kunstexperiment is een creatief document geworden waarbij het simpelweg interessant is om te ontdekken waartoe hij iedere dag in staat is. Raphaël’s nieuwsgierigheid daagde hem uit verder te kijken en te creëren. Hij is ervan overtuigd dat dit project heeft bijgedragen aan de benadering van zijn toekomstige kunstwerken. Door het actief inzetten van social media kanalen en een bijbehorende website heeft Raphaël een breed publiek kunnen trekken. Met deze kanalen maakte hij het de bezoeker makkelijk zijn kunst en ook hemzelf te leren kennen. Deze toegankelijkheid droeg bij aan het succes van het project gezien de verkopen en de vele positieve reacties.
Ondertussen is dit project afgerond, en is Raphaël “as we speak” 365 kunstwerken verder. De werken vonden gretig aftrek bij zowel oud als jong publiek. Het kleine resterende aantal nog niet verkochte werken worden nog steeds via de site aangeboden voor de voor de hand liggende prijs van 365 euro.
Door lateraal te denken heeft Raphaël een manier gevonden om zichzelf maar vooral zijn publiek te prikkelen. En niet geheel zonder succes, bewezen door het verkoopsucces en de geweldige reacties op zijn experiment.
Iedereen die één of meerdere werken van Raphaël rijker is, ziet zijn of haar werk nu ook vereeuwigd in dit archief.

Extra informatie

Gewicht 459 kg
Afmetingen 18 × 231 × 150 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DAILY ART PROJECT X365 (Collectors item)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.