De avonturen van Berner Sennen Bas – Bas als puber

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

 14,95

Bas is een Berner Sennen. Er staan 10 korte verhalen in Bas als puber. Het betreft een interactief (voor)leesboekje in de leeftijdscategorie 3 tot 7 jaar. Een ‘pleziertekst’ gecombineerd met een ‘weettekst’.

Auteur: Henny Bouman

Categorie:

Beschrijving

Auteur Henny Bouman-Land
ISBN 978-908-272-0617
Genre Kinderboek
Taal Nederlands
Aantal pagina’s  26
Prijs € 14,95
Jaar 2018

De avonturen van Berner Sennen Bas – Bas als puber
Bas is een Berner Sennen. Hij beleeft veel avonturen: zo brengt Bas een bezoek aan het ziekenhuis, gaat hij op vakantie en moet hij naar de kapper. Bas is een grote knuffelhond én kinderen zijn dol op hem!

Bas als puber is het tweede deel van de kinderboekenserie De avonturen van Berner Sennen Bas en beschrijft zijn tweede levensjaar: zijn pubertijd. De verhalen zijn bedoeld om interactief voor te lezen aan kinderen vanaf drie jaar; er worden vragen gesteld waar je met een kind over kunt praten.

De boeken zijn zeer goed geschikt om een gezin met kinderen voor te bereiden op en te begeleiden bij het leven met een Berner Sennen, een van oorsprong Zwitsers hondenras. Een Berner groeit in de eerste levensperiode gemiddeld een kilo per week tot zo’n 45 tot 65 kilo. Je kunt je voorstellen dat er bij de komst van zo’n grote hond in een gezin, veel komt kijken.

Over de auteur
Henny Bouman-Land heeft met haar gezin een Berner Sennen hond opgevoed. Het gezin heeft de voor- en nadelen van het hebben van een grote hond ervaren. In haar boeken beschrijft ze mooie en verdrietige, leuke en spannende gebeurtenissen uit het leven van hun eigen Berner. De auteur wil anderen graag deelgenoot maken van haar ervaringen en vooral van de ‘liefde’ die ze van een Berner Sennen hond heeft ervaren. Met haar boeken hoopt ze gespreksstof te geven om nog beter tot de keuze voor dit prachtige ras te kunnen komen. Ze wil helpen voorkomen dat een puppy wordt aangeschaft ‘omdat het er zo lief knuffelbaar uitziet’, zonder dat men zich realiseert wat er allemaal komt kijken bij een dergelijke grote hond.

In deze reeks verschenen eerder:
Deel 1: De avonturen van Berner Sennen Bas – Bas als puppy

1 beoordeling voor De avonturen van Berner Sennen Bas – Bas als puber

  1. Waardering 5 uit 5

    petra van veenendaal

    Een fantastisch boek, leuk geschreven en ooh zo herkenbaar.Een ehte aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.