Annette 16-05-2023
De Buitenman is rollercoaster vol spannende scènes en boordevol intriges!
Annebel vd Knijff 30-03-2023
4 sterren want ik zat er lekker in, vond alleen het einde een beetje jammer. Eigenlijk hoopte ik op een vervolg, na het uitlezen had ik nog vraagtekens. Goeie spanning waardoor ik het boek snel uit had gelezen en tot laat op bleef en zelfs huishoudelijke taken ging uitstelen om verder in het verhaal te komen. Een aanrader als je een mix tussen roman en thriller zoekt!
Debbie 10-03-2023
De Buitenman is een spannende en vlot geschreven thriller. Het zet de lezer constant op het verkeerde been en roept veel vragen op, waardoor je als lezer geïnvesteerd bent in het verhaal. De twee perspectieven van waaruit het verhaal wordt verteld, vullen elkaar mooi aan. Stiekem hoop ik dat er een vervolg op komt.
José 07-01-2023
Een spannend boek. Het wisselen tussen de 2 personen in het verhaal zorgt ervoor dat je door wil lezen. Ik kon niet stoppen met lezen, nagenoeg in 1x uitgelezen!
Melissa 29-06-2022
De buitenman houdt je meteen in zijn greep. Je valt midden in het verhaal. Er is iemand dood. Maar is het wel de juiste persoon? Met korte zinnen en een afwisseling tussen twee personages, een man en een vrouw met elk hun eigen mysteries voor de lezer, houdt Simone de lezer vast. Net als het spannend wordt komt daar de wisseling. Heel vermakelijk!
Jasper Polane 13-06-2022
Het verhaal is mysterieus. Je valt midden in de gebeurtenissen en in het begin weet je eigenlijk niet wat er aan de hand is. Het wisselt continu tussen de twee hoofdpersonen, waardoor je wilt blijven doorlezen: als je leest over Laurien wil je weten wat er met Frank gebeurt, maar als het verhaal dan naar Frank springt, wil je eigenlijk weten hoe het met Laurien verdergaat. Je wilt als lezer blijven lezen. Dus De buitenman is een knap geconstrueerde thriller. Vlot geschreven, met een mysterieuze opbouw waarin geleidelijk duidelijk wordt waar het verhaal nou eigenlijk om draait. Goed gedaan, ik ben echt onder de indruk. Als je een goede literaire thriller wilt lezen, lees dan De buitenman, zou ik zeggen.
Eva 13-06-2022
Een thriller met vleugje erotiek welke je tot de laatste bladzijde aan het boek gekluisterd houdt. De twee verhaallijnen zijn pakkend geschreven, de afwisseling er tussen zorgt voor de perfecte spanning. Alles is pittig opgebouwd tot de climax. Als toetje volgt er een verrassende ontknoping. Kortom: meer dan sterk aanbevolen!
Jacqueline van Sluis 27-05-2022
De Buitenman begint meteen al erg spannend. Eenmaal begonnen, lukte het me niet het boek weer weg te leggen. Een thriller, maar met de nodige afwisseling in romantiek en verhaallijn. Als je het boek uit hebt, blijf je met nog wat vraagtekens zitten. Een teken dat het erg pakkend geschreven is en het je niet meer loslaat. Ik kijk uit naar het volgende boek van dit jonge schrijverstalent Simone van Tongeren! En hoop natuurlijk ook stiekem op een deel 2 van De Buitenman!
Wouter 15-05-2022
Wow, de Buitenman van Simone van Tongeren heb ik in een keer van voor tot achter uitgelezen! Ontzettend goed geschreven. Een pakkend verhaal, waarbij de lezer op verbluffende wijze meegenomen wordt op twee verhaallijnen die zich naar een gezamenlijk hoogtepunt toe bewegen. Met de verschillende karakters en welke rol zij hebben in het plot, blijf je scherp en op het puntje van je stoel. Tegelijkertijd in de schrijfstijl vlot & ontspannend. Een grote aanrader!
Astrid 11-05-2022
Vlot geschreven boek, waar je echt in wil blijven lezen. Het plot blijft spannend tot het einde. Een aanrader!
Helèn Versteegen 08-05-2022
Buitenman is een wonderlijke mooi boek. Goed geschreven, mooi spannend en verrassend verhaal. Je moet echt wel je aandacht er bij houden door de vele wisselingen. Je leest het niet in een keer uit, maar dat wil je wel door het goed geschreven spannende verhaal. Verrassend einde, zou ik graag het vervolg willen lezen. Hoop dat ander lezers er net zo van genieten als dat ik gedaan.
Remco 07-05-2022
Heel spannend boek! Echt een pageturner!
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Simone van Tongeren
ISBN / EAN
9789464373769
Prijs
 21,95
Genre
Thrillers
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
244

 

 

Over de auteur

Simone van Tongeren (1993) pakte haar passie voor schrijven weer op nadat ze afstudeerde als historica. Voor die tijd domineerde het schrijven van wetenschappelijke teksten haar dagelijkse leven.
Ze gaf eerder al drie romans uit via Boekscout, maar publiceert nu haar eerste literaire thriller ‘De Buitenman’.

Simone van Tongeren


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: