19-07-2023
Een echte aanrader, op een speelse manier wordt de lezer meegenomen in de risico's van de digitale wereld. Daarnaast worden er praktische tips aan ouders gegeven, erg handig.
15-06-2023
Heel leuk en zeer toegankelijk! De verhalen zijn pakkend en je wordt vanzelf meegesleept. Niet alleen leuk voor de doelgroep, maar ik vind het zelf ook leuk en leerzaam om te lezen.
15-06-2023
Op zeer begrijpelijke en toegankelijke manier de risico’s van de digitale wereld uitgelegd voor jong (maar ook stiekem voor oud). Goed ondersteund met mooie afbeeldingen. Aanrader!
Manon 14-06-2023
Wat een top boek! Niet alleen mijn kind Gijsje leert hier veel van, maar ikzelf ook! Het grote voordeel is dat het ook nog makkelijk voorleest! Een dikke aanrader!
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Dennis de Caes
ISBN / EAN
9789464379709
Prijs
 15,24
Genre
Kinderboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2023
Aantal pagina’s
36

 

 

Over de auteur

Dennis de Caes is een Information Security Officer en een gepassioneerde cybersecurity expert. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van cybersecurity en heeft verschillende certificeringen op zijn naam staan, waaronder de Certified Information Systems Security Professional (CISSP)-certificering. Dit wordt erkend als een van de meest prestigieuze certificeringen in de cyber security industrie. Als informatiebeveiligingsdeskundige heeft Dennis verschillende organisaties geholpen hun beveiliging te verbeteren en zichzelf te beschermen tegen cyberdreigingen. Hij heeft de snelle groei van technologie gezien en de potentiële gevaren die dit kan opleveren voor individuen en gezinnen. Het is zijn overtuiging dat onderwijs en bewustzijn de sleutel zijn tot de bescherming van onszelf en onze dierbaren in het digitale tijdperk. Dennis heeft een passie voor het onderwijzen van kinderen, ouders en collega’s over online veiligheid en heeft het talent om complexe concepten begrijpelijk te maken voor zowel kinderen als volwassenen. Naast zijn werk als cybersecurity expert is Dennis ook een toegewijde vader en echtgenoot. Dennis hoopt dat zijn boek een nieuwe generatie technisch onderlegde individuen zal inspireren die technologie op verantwoorde wijze zullen gebruiken en een positieve bijdrage zullen leveren aan de samenleving. Dennis vind dat bewustwording en educatie een van de belangrijkste manieren zijn om onszelf en onze kinderen online veilig te houden.

Dennis de Caes


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: