Emel Kiliç 14-04-2022
Het is een prachtig boek voor elke leeftijd groep...Elke dag een klein verhaal lezen en ademhaling oefeningen te doen met Koen Van de Velde is geweldig...
Judith van der Leij-Alblas 17-09-2020
Duidelijk geschreven en mooi geïllustreerd kinderboek! Fijn om voor te lezen aan de kinderen en samen oefeningen te doen. Een aanrader.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omschrijving

Auteur
Koen Vande Velde
ISBN / EAN
9789464023466
Prijs
 17,50
Genre
Kinderboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2020
Aantal pagina’s
52

 

 

 

 

Over de auteur

Koen Vande Velde studeerde af als mindfulness trainer aan het Radboudumc in Nijmegen. Als wetenschapper is hij geïnteresseerd in de werkingsmechanismen van mindfulness en meditatie. Daarnaast is voor hem ook de ethische dimensie erg belangrijk, het zorgen voor elkaar en voor de wereld. Het werken met kinderen spreekt hem aan omdat kinderen van nature open en nieuwsgierig zijn.

De illustrator Greet Verbiest groeide op in een creatief gezin. Met een opleiding aan de academie en later als leerkracht plastische kunsten diepte ze haar passie voor kunst en artistiek bezig zijn verder uit. Haar passie voor textiel werd vervolledigd met en opleiding kantklossen en een intensieve opleiding weven. Ze volgde ook Illustratie en Grafische Vormgeving aan de Academie voor Schone Kunsten in Mechelen. Sindsdien is ze actief met het ontwerpen van paraplu’s, sjaals en andere artistieke projecten.

Koen Vande Velde


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: