Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De lamp is stuk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Daan Klein Sprokkelhorst en Bernd Jaunich
ISBN / EAN
9789464373448
Prijs
 18,00
Genre
Kinderboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
28

Over de auteur

Daan Klein Sprokkelhorst is illustrator en leerkracht. Hij geeft ruim 20 jaar les in het basisonderwijs en combineert op enthousiaste wijze tekenen met lesgeven.
Daan illustreert graag kinderboeken, maakt wandschilderingen en ontwerpt logo´s. Hij is betrokken bij diverse creatieve projecten. Vaak heeft zijn werk een educatief karakter.

Bernd Jaunich is liedjesmaker en muziektherapeut. Hij geeft gitaarles aan kinderen. Opgegroeid in West-Duitsland als middelste van drie gitaar-spelende broers, verhuisde hij in 1992 naar Nederland voor een studie muziektherapie. Later gevolgd door een opleiding docerend musicus klassieke gitaar. Hij speelt zijn liedjes graag voor een publiek.

Bernd en buurman Daan woonden jaren naast elkaar, als buurtjes in Utrecht. Er was direct een persoonlijke klik maar ook steeds meer op creatief en muzikaal gebied. Daan verhuisde vervolgens naar Drenthe. En tijdens een wandeling in de Drentse natuur ontstond het idee om samen een muzikaal prentenboek te gaan maken.

Omdat zij allebei graag naar de wadden-eilanden gaan besloten ze al snel dat het een eiland-avontuur moest worden, met een vuurtorenwachter. Fred was geboren!

Alle tekeningen zijn met de hand gemaakt door Daan. De liedjes en melodieën komen uit de pen van Bernd. Het album is verfraaid met hulp van wat muzikale vrienden.

Daan Klein Sprokkelhorst en Bernd Jaunich


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: