De waarheid aan het licht – wie redt de aarde?

 29,95

Medium Helena Scheper legt in dit spirituele boek uit waarom de aarde op het randje van de afgrond balanceert en niet is te voorkomen dat op een bizarre maar liefdevolle wijze moet worden ingegrepen

Auteur: Helena Scheper

Beschrijving

Auteur Helena Scheper
ISBN 978-94-6323-140-4
Genre Spiritueel boek
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 348
Prijs € 29,95
Jaar 2018

De waarheid aan het licht – wie redt de aarde?

Medium Helena Scheper bundelde de informatie die zij van twee kosmische wezens doorkreeg over de noodsituatie waarin de aarde en de mensheid zich bevinden tot dit spirituele boek. Wellicht valt de inhoud niet gelijk bij jou in goede aarde, maar als je de werkelijk liefdevolle betekenis ervan doorziet, besef je wat er werkelijk gaande is op de aarde en dat het zo niet veel langer door kan gaan. Dit boek legt uit waarom mensen zo kunnen verschillen qua drijfveer maar vrijwel niemand leeft meer intuïtief vanuit zijn diepste verlangen. Het leven op de aarde wordt sterk gemanipuleerd en de aarde zó vervuild geraakt dat zij zelfs met grote natuurrampen niet meer in staat is om deze vervuiling te neutraliseren. Het had niet veel gescheeld of de hele planeet was vernietigd. De laatste stuiptrekkingen van de machtige veroorzakers zijn nu in volle gang, maar een fenomenaal kosmisch reddingsplan gaat hun desastreuze vervuiling opruimen en de aarde weer in balans brengen. Het aannemen van een bewuste levenshouding en het dieper besef dat de aarde ook jouw hulp nodig heeft, is de beste voorbereiding op jouw bijdrage aan dit liefdevolle reddingsplan.

Over de auteur

De auteur, Helena Scheper, combineert haar mediumschap met haar bedrijfskundige achtergrond en werkervaring als senior-manager. Ze is een van Nederlands meest vooraanstaande mediums en een succesvol transformatiecoach met een grote klantenkring. In haar praktijk helpt ze mensen bij het hervinden van hun werkelijke opdracht in het grotere geheel. Sinds enkele jaren krijgt ze boodschappen door van een aantal kosmische wezens van andere planetenstelsels over de toekomst van de aarde. Helena kreeg de opdracht hierover boeken te schrijven, waaronder de vijfdelige spirituele boekenreeks ‘Kent liefde grenzen?’.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De waarheid aan het licht – wie redt de aarde?” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.