De avonturen van Lady Grey – Lady wordt beroemd

 13,32

Welkom bij het eerste boek over mijn avonturen. Ik ben Lady Grey. Ik ben een witte pony met grijze spikkels. Mijn beste vriendje heet Thijs. Samen met hem en zijn zusje Liza beleef ik veel leuke avonturen.

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur Susanne Konneman-Wijchman
ISBN 978-94-6323-150-3
Genre Kinderboek
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 28
Prijs € 13,32
Jaar 2017

Welkom bij het eerste boek over mijn avonturen. Ik ben Lady Grey. Ik ben een witte pony. Mijn beste vriendje heet Thijs en samen met hem en zijn zusje Liza beleef ik veel leuke avonturen.
Omdat ik wit ben, moeten Thijs en Liza mij altijd veel borstelen. Ik rol namelijk graag in de modder. Mijn achternaam heb ik gekregen van mijn vader Mike Grey. In de zomer ben ik wit met allemaal grijze spikkels. Deze spikkels heb ik ook van mijn papa gekregen. Hij heeft er nog veel meer. Hij is namelijk een Appaloosa, net als ik. Dit is een paardensoort met spikkels.

Het boekje is een klein, handzaam en kleurrijk boekje. Kinderen die net starten met lezen, leren spelenderwijs de letters kennen om daarna natuurlijk zelf te leren lezen. Ook zeer geschikt om uit voor te lezen of samen te lezen! Leeftijdsindicatie is 3 – 6 jaar.

Zie www.avonturenladygrey.nl voor alle achtergrondinfo.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De avonturen van Lady Grey – Lady wordt beroemd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.