Betsie 07-03-2021
Top boek
Linda Verbond 28-05-2020
De combinatie van een verrukkelijk kookboek en een lookbook is briljant! De recepten zijn lekker, voedzaam, verrassend èn makkelijk te maken!
Bregje 28-05-2020
Geweldig boek, met heerlijke gerechten! Haar persoonlijke reisfotos tussendoor maakt het boek extra speciaal! Variatie in gerechten, een feestje om te maken en om op tafel te serveren! En dan genieten!
Rob duursma 28-05-2020
Op voorgaande bericht, er staat supercomputer, dat moet natuurlijk supermooi zijn?. Kan het ook niet genoeg vermelden. Supermooi dus
Rob Duursma 28-05-2020
Wat een fantastisch boek, heerlijke (niet te moeilijke) recepten, prachtige foto’s en erg gezonde gerechten. Helemaal van deze tijd. Een lust voor de smaakpapillen en de ogen. Supercomputer. Een musthave dus voor iedereen die van gezond en lekker Eten houdt. De prachtige foto’s zijn een erg fijne extra bonus.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Corinne Weijschedé
ISBN / EAN
9789464379044
Prijs
 27,95
Genre
Kookboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2020
Aantal pagina’s
292

 

 

Over de auteur

Corinne Weijschedé is een reislustige foodie en moeder van drie kinderen. Op haar instagram account deelt ze met meer dan 39.000 volgers haar liefde voor plantaardig, voedzaam en lekker eten.
Een – voornamelijk – plantaardig eetpatroon maakt dat Corinne goed in haar vel zit en zich energiek voelt; dat gunt ze iedereen.

Ze hoopt met haar social media en boeken mensen te inspireren vaker plantaardig te eten. Vaker voedzaam & plantaardig eten kan een gunstige bijdrage leveren aan je welzijn en aan een mooiere wereld voor de dieren en de natuur.

www.healthypieceofcake.com
Insta: @healthypieceofcake

Corinne Weijschedé


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: