3 beoordelingen voor Eco of ego? De toekomst schrijven wij! Oproep tot verinnerlijken

  1. Sjaan G.

    Van Doorn wil je bewust maken van het feit dat het nu ècht tijd is om zelf iets te ondernemen tegen de klimaatverandering. Zij betoogt dat je eigen levenshouding een bijdrage kan leveren aan een meer duurzame wereld. “Een beter milieu begint bij jezelf”.

  2. Albert van der Kuij

    “Eco of Ego” staat vol met informatie over verduurzaming en de noodzaak daartoe. Door de makkelijke schrijfstijl is het een lekker te lezen en goed te volgen boek. Ik had wel tijd nodig om een en ander te laten bezinken en met anderen te bepraten om de lading van de boodschap goed door te laten dringen. Het is een pleidooi voor een individuele innerlijke aanpak in verbinding met andere mensen en de omgeving. Er wordt een pad van hebben naar (jezelf genoeg) zijn beschreven, omdat alleen zo een diep en breed draagvlak gevonden kan worden voor een duurzaam verduurzaamde wereld. Met welzijn voor een ieder en welvaart voor de gehele planeet aarde. Een droom? Na het lezen van dit boek werd deze voor mij wel heel helder en tasbaar!

  3. Jvdk

    Mariska van Doorn geeft in haar boek ‘Eco of ego’ haar persoonlijke kijk op het milieu en de opwarming van de aarde. Naast de actuele feitelijke informatie, schrijft ze ook een reflectie op haar eigen handelen en op wat we met zijn allen meer kunnen doen zodat we beter voor onszelf en de aarde kunnen zorgen. Kortom een zeer goed boekje, wat aanzet om ook op jezelf te reflecteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beschrijving

Auteur Mariska van Doorn
ISBN 978-94-6323-432-0
Genre Opleiding/ Leerboek
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 84
Prijs  € 12,95
Jaar 2018

 

 

 

Over de auteur

Mariska van Doorn (1962) is als arbeids- en organisatiepsycholoog geïnspireerd door thema’s als persoonlijke groei, verbondenheid en duurzaamheid. Als fervent natuurliefhebber interviewt zij oprichters van milieubewuste organisaties en schrijft zij over vernieuwende maatschappelijk verantwoorde initiatieven. Zo hoopt zij bij te dragen aan bewustwording van de noodzaak tot verduurzaming en aan het inzicht dat we als individu niet machteloos staan.

Voor meer informatie: www.mariskavandoorn.nl

Mariska van Doorn schrijft als gastauteur voor tijdschrift ‘The Optimist’. Zij publiceerde ook de dichtbundels ‘Lentemorgen’ en ‘Bespiegelingen’.

Mariska van Doorn

Mariska van Doorn

Klantenservice

Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.