Marcia Vorgers-Stolle 28-08-2022
Het is een makkelijk leesbaar, overzichtelijk en informatief boek. De lezer krijgt door het persoonlijke verhaal van Roland en zijn omgeving een duidelijk beeld van de impact van narcolepsie op iemands leven. Een mooi, soms aangrijpend verhaal dat iedereen die persoonlijk of professioneel met narcolepsie in aanraking komt gelezen zou moeten hebben.
Gerjanne 14-08-2022
Heel erg herkenbaar allemaal!
Irma van der Scheer 18-07-2022
Ik wist weinig van Narcolepsie en de impact die het heeft op je leven. Roland schrijft een helder, persoonlijk en informatief boek over dit onderwerp. Ik was regelmatig ontroerd over hoe Roland schrijft over zijn zoektocht en ziekte. Wat de reacties uit zijn omgeving met hem doen zetten me aan tot denken over hoe we omgaan met mensen die een aandoening hebben… goed dat dit ook beschreven staat. En fijn om ook te lezen hoe zijn omgeving dit proces met hem ervaren hebben. Al met al een top boek en ik ben blij dat je doorgezet hebt met het schrijven en uitbrengen ervan Roland.
Jeanneke van der Zwan 13-07-2022
Heel mooi en duidelijk omschreven. Zeer herkenbaar ook. Ik lees zoveel dingen die mijn man ook meemaakt.
Natascha Boxem 12-07-2022
Heftig om te lezen, maar erg goed verwoord! In sommige passages moest ik even een traantje laten. Ik had eerder al van narcolepsie gehoord, maar het is toch niet voor te stellen waar iemand doorheen moet. Mooi geschreven, Roland!
Marjon 30-06-2022
Heb het boek in één adem uitgelezen. Heel herkenbaar allemaal. Prettig geschreven, veel (nieuwe) goede tips. Perfect handboek en petje af, hoe open je over alles schrijft.
Marloes 30-06-2022
Het boek in éénmaal uitgelezen. Het informeert, inspireert en motiveert het verhaal van Roland. Respect hoe je er mee omgaat en voor jou een manier zoekt om zoveel mogelijk "jouw manier van leven" te leiden.
Ad en Marja 30-06-2022
Dag Roland, Gisteren je boek ontvangen. Inderdaad was dit het boek dat wij; Ad 82 jaar bladzijde 83 van je boek 46 jaar geleden graag gehad zouden hebben. Heel herkenbaar. Ik hoop dat je boek als tip door de specialisten/artsen wordt aanbevolen om te lezen nadat de diagnose Narcolepsie wordt gesteld. Misschien kan de vereniging hier ook iets in gaan betekenen? Ik heb je boek na ontvangst meteen uitgelezen Hartelijke groeten van mijn man en ik hopen je nog eens een keer ergens te ontmoeten.
Maranke Rinck 30-06-2022
Net binnen en in één ruk uitgelezen, Roland. Wat fijn dat dit boek bestaat, voor jou en ook voor alle andere mensen die hiermee te maken hebben. Het leest als een trein, het is helder en to the point, heel open en liefdevol. Goed gedaan!!! Ik mis alleen wel een handtekening, maar die zet je dan maar in een volgend boek 😃
Annet Buitenhuis 29-06-2022
Het boek in één adem uitgelezen. Duidelijk maar vooral ontroerend en zo herkenbaar. Een goed handboek om om te gaan met de diagnose narcolepsie. Voor zowel jezelf als je naaste omgeving. Bedankt.
Marijke Schurink 27-06-2022
Nooit eerder had ik zelf van deze ziekte gehoord, totdat je me er wel eens wat over vertelde. Maar wauw! Je hebt me, bij het lezen van je boek, doen ontroeren en veel laten inzien en laten begrijpen over Narcolepsie. Ik hoop dat je boek veel gelezen word. Zal het liedje," Somebody You Loved", nu met een warme hart naar jullie toe, op andere manier beluisteren.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omschrijving

Auteur
Roland Bosman
ISBN / EAN
9789464374261
Prijs
 15,00
Genre
Waargebeurd verhaal
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
124

 

 

Over de auteur

Roland Bosman studeerde Toegepaste Communicatie Wetenschap aan de Universiteit Twente. Als studentikoze barkeeper ontmoette hij Marjolein. Samen kregen ze twee zoons, Mika (2007) en Jari (2010). Op 1 januari 2018 ging de langgekoesterde wens van Roland in vervulling; hij werd ondernemer en mede-eigenaar van Communicatiebureau Terzake. Zeven maanden later kreeg hij de eerste symptomen van narcolepsie.

Roland Bosman


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: