Handboek Mentaal Trainen – Haal alles uit jezelf en je sport!

Prijs: nog niet bekend

Niet op voorraad

Beschrijving

Auteur Eline Wierstra
ISBN 978-90-8254-880-8
Genre Sport & Spel
Taal NL
Aantal pagina’s 116
Prijs N.n.b.
Jaar Eerste druk: Juni 2016
Tweede druk: December 2016

• Hoe ontwikkel je met succes nieuwe gewoonten?
• Hoe kun je spanning beïnvloeden?
• Wat bepaalt hoe je optimaal kunt presteren?

Een bron van ideeën, een naslagwerk voor dagelijks gebruik voor zowel de (top)tennisser als de trainer/coach. Uiteraard kan het handboek ook gebruikt worden door mensen die andere sporten beoefenen en tot optimale prestaties willen komen.

Dit handboek is gebaseerd op actuele psychologische inzichten, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en praktische ervaring.

In dit handboek krijg je praktische oefeningen aangereikt hoe je mentale vaardigheden kunt verbeteren en leert toepassen op de tennisbaan. Ook leer je over (onbewuste) mentale strategieën en hoe je deze indien gewenst kunt veranderen om tot optimale prestaties te komen.

Over de auteur: Eline Wierstra
Eline Wierstra is NLP Master coach, NLP trainster en tennistrainster en houdt zich bezig met de vraag wat mensen beweegt tot wat ze doen en hoe ze zich ontwikkelen. Het geeft haar energie om mensen uit te dagen en te inspireren om optimale prestaties te bereiken en persoonlijk te laten groeien. Eline is eigenares van BASeline Coaching & Training. Ze geeft mentale begeleiding en training aan sporters en verzorgt daarnaast workshops en bijscholingen zowel in de sport als in het bedrijfsleven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handboek Mentaal Trainen – Haal alles uit jezelf en je sport!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.