Jolande 26-10-2020
Ik heb het boek in 1 adem uitgelezen: boeiend en beeldend geschreven, met prachtige en inspirerende beschouwingen over het moderne leven en al zijn hectiek en ballast. De onthaastende, avontuurlijke en ontspannen fietsvakanties worden zo mooi beschreven dat je als het ware zelf mee gaat fietsen. Ook mooi om te lezen hoe zo'n back-to-basic levensstijl je leert samenwerken, rekening houden met elkaar, verwachtingen en plannen bijstellen en loslaten, en genieten van het moment. Mindfulness in real life! Echt een aanrader!
Wim Timmers 25-10-2020
Wat een leuke en knappe beschrijving van dertig jaar fietsvakanties! Geen reisverslagen, maar observaties bij ‘leven op het tempo van de fiets’, zoals ergens in Oost-Europa een fietsenmaker Marjolijn en Jan meegeeft. Ze zien, kamperend in een klein tentje, jarenlang samen met hun drie kinderen, Europa veranderen. Dat weet de schrijfster dan origineel te ‘illustreren’: de oude telefooncel doet nu dienst als bibliotheekje voor weggeefboeken. Maar ze kan zich ook genietend verdiepen in de betekenis van koffie door de eeuwen heen en vooral xals bron van energie voor de fietser, die - volgens Marjolijn - in principe nooit langer dan drie dagen op dezelfde camping moet blijven.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Marjolijn Zwolsman
ISBN / EAN
9789464023640
Prijs
 12,50
Genre
Reisverslag
Waargebeurd verhaal
Taal
Nederlands
Jaar
2020
Aantal pagina’s
132

 

 

 

 

Over de auteur

Marjolijn Zwolsman

Marjolijn Zwolsman (Vriezenveen, 1963) is docent, kunstenaar en coach. Ze woont en werkt in Drenthe, heeft drie volwassen kinderen en is getrouwd met een dominee. ‘Gaan we morgen weer verder?’ is haar eerste boek.

Marjolijn Zwolsman


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: