Gedrag is een werkwoord

Prijs: nog niet bekend

Niet op voorraad

Beschrijving

Auteur Open Mind Management
ISBN 978-90-823-0004-8
Genre Studieboek
Taal NL
Aantal pagina’s 128
Prijs N.o.t.k.
Jaar 2016

Open Mind Management (OMM©) hanteert een integrale benadering, die resulteert in consistente organisatiestructuren en –culturen. Teams, projecten en gedragsmanagement zijn volledig geïntegreerd in OMM©. Wij beschouwen processen en gedrag als ondeelbaar.

OMM© stelt je in staat gemakkelijker en efficiënter om te gaan met veranderingen in je dagelijks werk. Belangrijk beginpunt is dat jouw doelen helder moeten zijn en dat de gewenste processen op orde zijn, zodat management en medewerkers weten waar zij aan toe zijn. Op persoonlijk gebied betekent verandering vaak dat je buiten je comfort zone moet kunnen denken en werken. OMM© helpt je hierbij door je mindset te helpen ordenen en door je het gereedschap aan te bieden om aan uw persoonlijke ontwikkeling te werken.

Wie onderkent dat verandering van gedrag een factor van belang is in het verbeteren van samenwerkingsprocessen, zal aan de slag moeten. Niet alleen met het doorgronden van andermans gedrag, maar ook van zijn of haar eigen gedrag. Gedrag is dan ook een werkwoord. Vandaar een werkboek bij deze leergang.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gedrag is een werkwoord” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.