GEEN DAG VLAK, op de fiets naar het einde van de wereld

 14,34

GEEN DAG VLAK is het reisverhaal van de fietstocht die Heleen en Joost Huijsman in 2017 hebben gemaakt. Over de Noord Spaanse pelgrimsweg naar het einde van de wereld.

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur Joost Huijsman
ISBN 978-94-6323-215-9
Genre Biografie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s  142
Prijs  € 14,34
Jaar 2018

GEEN DAG VLAK is het reisverhaal van de fietstocht die Heleen (62) en Joost (72) Huijsman van 15 mei tot en met 12 juni 2017 hebben gemaakt. Van Pamplona, via Santiago de Compostela naar Cabo Fisterra, het einde van de wereld. Over de Camino Francés, de pelgrimsroute. Als niet fietsers zijn ze de uitdaging aangegaan om samen deze duizend kilometer lange tocht te fietsen.

GEEN DAG VLAK verhaalt over fietsen op de camino  met zijn vals plat, lieflijke heuvels, pittige en venijnige klimmetjes en twee echte bergen.  Maar vooral over de ups en downs die de schrijver en zijn “Hartje” onderweg ervaren en de manier waarop ze daarmee omgaan. Het is een persoonlijk relaas geworden.

Een openhartig verhaal, waarin de hoofdpersonen elkaar niet sparen, vol humor en zelfspot.Echt een boek voor iedereen die zelf eens een lange fietstocht wil maken, maar ook voor mensen die helemaal niet zoveel met reizen hebben
Een aanrader voor iedereen dus.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GEEN DAG VLAK, op de fiets naar het einde van de wereld” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.