Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Een traan op mijn wang” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beschrijving

Auteur Gerda Duin
ISBN 978-94-6323-045-2
Genre Autobiografie
Taal NL
Aantal pagina’s 166
Prijs € 20,51
Jaar 2016

Een traan op mijn wang

Leer dansen met verdriet en weet dat wonderen bestaan.

In dit verhaal neemt Gerda je mee op reis door haar leven. Een mooi, intens leven met een lach en een traan. Ondanks een aantal tragische gebeurtenissen die hun sporen nalieten in het leven van Gerda gaat dit verhaal over moed, kwetsbaarheid en vertrouwen.

Zij beseft als geen ander dat het leven zo voorbij kan zijn en zij kiest ervoor het pad van haar hart te volgen, met vallen en opstaan. Hiervoor moet ze eerlijk in de spiegel durven kijken en angsten overwinnen, waarbij vreugde en verdriet hand in hand gaan.

Over de auteur

Gerda Duin staat met passie en bezieling in het leven. In haar verleden heeft Gerda veel te maken gehad met verlies en rouw, hierdoor beseft zij meer dan ooit dat iedere dag een geschenk is.

Gerda is spiritueel leiderschap coach, healer en entertrainer. Gerda heeft het vrouwennetwerk Vrouw&Verbinding opgericht met als missie om vrouwen meer in verbinding te brengen met hun authentieke kern. Gerda heeft zelf geleerd om van haar ‘wond’ een ‘bron van kracht’ te maken. Ze maakt andere met veel toewijding bewust van het feit dat iedere dag een geschenk is en nodigt vrouwen uit tot het volgen van hun hart, zichtbaarheid en zelfliefde.

Gerda’s levensmotto is: Ik houd van het leven en het leven houdt van mij!

Publiceerde ook:

Klantenservice

Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: