Willem Habers 13-08-2021
Mooi Boek! Het, toch wat bizarre en ongeloofwaardige, verhaal van Ibsen's Peer Gynt in een hedendaags jasje gestoken en op overtuigende wijze herschreven. In één keer uitgelezen; een echte 'page-turner'.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Hans Arnoldy
ISBN / EAN
9789090344768
Prijs
 21,99
Genre
Literatuur & Romans
Taal
Nederlands
Jaar
2020
Aantal pagina’s
320

Over de auteur

Hans Arnoldy

Na een kleurrijke loopbaan in het bedrijfsleven en bij de overheid ben ik mij full time gaan toeleggen op vormen van expressie, zoals muziek maken, schrijven en schilderen.
Schrijven was van jongs af aan voor mij een favoriete bezigheid. In mijn middelbareschooltijd schreef ik gedichten en korte verhalen, tijdens mijn (rechten)studie publiceerde ik artikelen over maatschappij en kunst en in het bijzonder over jazz.
Al dan niet qualitate qua bleef schrijven een belangrijk deel van mijn bezigheden: redactiewerk voor juridische uitgaven en publicaties in uiteenlopende vakbladen en publiekstijdschriften over management, mode, oldtimers en jazz.

In 2020 gaf ik in eigen beheer ‘Kermis vieren is een bilslag waard’ uit, een kloek boek waarin ik mij afvraag hoe het in mijn leven zo allemaal gekomen is. Aansluitend ben ik mij gaan richten op fictie. Zomer ‘21 verscheen mijn debuutroman ‘Het meisje met de paardenstaart’.
Een volgende roman is in voorbereiding.
Zie voor meer informatie mijn website www.hansarnoldy.nl

Hans Arnoldy


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: