Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het Voetbaldictaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Siegfried Panday
ISBN / EAN
9789464028829
Prijs
 19,95
Genre
Gezin, Gezondheid & Sport
Taal
Nederlands
Jaar
2021
Aantal pagina’s
119

 

 

 

 

Over de auteur

Auteursfoto Siegfried Panday

Siegfried Panday is een inmiddels gepensioneerde huisarts met een extensieve ervaring als voetbaltrainer. Al in de laatste jaren van zijn studententijd was hij trainer-coach van een zaalvoetbalteam van medische studenten, die jaar na jaar door promoveerden naar de hoogste klasse. Daarna werd zijn belangstelling gewekt voor het veldvoetbal, mede vanwege de grotere complexiteit ervan.

In 1982 verhuisde hij van zijn geboorteland Suriname weer naar Nederland, waar hij naast het werk in zijn huisartsenpraktijk, zijn hobby als voetbaltrainer opnieuw opnam. Onafgebroken, tot na zijn pensioen, is hij actief geweest als hoofdtrainer bij diverse clubs in het Haagse amateurvoetbal.

Naast het volgen van verscheidende cursussen heeft hij zijn kennis als autodidact verder verdiept en getoetst in de praktijk, tijdens zijn jarenlange ervaring als voetbaltrainer. Dit heeft geresulteerd in een voetbalvisie die zich in de praktijk bewezen heeft succesvol te zijn. Deze visie en methode deelt hij graag met anderen om zo een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkelingen in het moderne voetbal.

Siegfried Panday


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: