Het schoenenboek

 14,91

Beertjes beleven verschillende avonturen met schoenen. Een boek met twaalf prachtige prenten, plaagverhalen en lieve gedichtjes. Om (voor) te lezen en met kinderen te praten over diverse gevoelens en onderwerpen.

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur Willy Thissen
ISBN 978-908-278-4008
Genre Kinderboek
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 28
Prijs € 14,91
Jaar 2018

Heerlijk buitenspelen, liefst samen met vriendjes. Dus schoenen aan! Er zijn veel soorten schoenen: waterschoenen, klompen, voetbalschoenen, dansschoenen. In het schoenenboek zie je twaalf mooi geschilderde prenten van twee beertjes die met de schoenen allerlei avonturen beleven. Zoals bergbeklimmen op twee bergschoenen of zeilen in waterschoenen. De beertjes hebben geen eigen namen, ze zijn bijvoorbeeld vriendjes of broer en zus. Iedere prent heeft zijn eigen verhaal of gedicht. Voor kinderen van 3 tot 9 jaar herkenbare, soms spannende en vrolijke gebeurtenissen. Elk verhaal heeft een ander onderwerp zoals, samen spelen, een oplossing zoeken, boos zijn, iets doen wat niet zo handig is. Bij elk onderwerp zit een vraag waar je met elkaar over kan praten. Zoals bij het verhaal, op het strand, daar is het onderwerp een grap uithalen.
“Tater de snater, ik spuit het water. Psssssst. Ha ha, ik lach.
Jij hikt, slikt en schikt!! oh..het water is koud, heel koud.”
En de vraag is: Plaag jij wel eens iemand?
De vragen kunnen een levendige reactie en mooie gesprekken opleveren. Het boek is ook geschikt om op school of kinderopvang met een groepje kinderen te lezen en de onderwerpen te bespreken.

Over de auteur
Illustrator Willy Thissen woont in Amsterdam en heeft met liefde en plezier de prenten geschilderd. De verhalen zijn tot stand gekomen in samenwerking met Gerard Smit en Vivianne Thissen.
In 2017 is samen met Pepijn Thissen de uitgeverij SuikerBeton opgericht, waar dit eerste boek nu is uitgegeven. Voor meer informatie en verkoop ga naar www.suikerbeton.nl en kijk bij boeken.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het schoenenboek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.