Saskia 25-09-2021
Een heerlijk leesbaar boek met korte verhalen over het werken in de corporatiesector. Authentiek, humoristisch en met bevlogenheid geschreven. Het laat je nadenken over je eigen invulling van je functie en daagt je uit op een andere manier te kijken. Een musthave voor mensen in de sector maar ook daar buiten.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Ergin Borova
ISBN / EAN
9789464370614
Prijs
 20,00
Genre
Managementboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2021
Aantal pagina’s
104

 

 

Over de auteur

Auteur Ergin Borova

Ergin Borova (1970) geboren en getogen in Noord-Macedonië en sinds 1994 woonachtig in Nederland heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven (publiek en privaat) en heeft gefunctioneerd in diverse leidinggevende rollen (van management tot en met bestuurder).
Binnen de woningcorporatiewereld is Ergin inmiddels een veelgevraagde spreker. Met zijn inspirerende en enthousiasmerende spreekwijze en zijn gevoel voor humor weet Ergin de zaal te motiveren en aan te zetten tot actie.

Naast zijn werk en bekendheid binnen de woningcorporatiesector is Ergin ook betrokken in de startup wereld als oprichter van of investeerder bij diverse startups.

Innovatie, leiderschap, creativiteit, organisatiecultuur, organisatieontwikkeling, klantgerichtheid, persoonlijke ontwikkeling en groei zijn doorgaans thema’s waar Ergin in zijn dagelijks werk mee bezig is.

Ergin Borova


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: