1 beoordeling voor Ik vind papa veel liever dan jou

  1. Monique (geverifieerde eigenaar)

    In een adem uitgelezen. Tranen hoog en af en toe stromend over mijn wangen. Wat een kracht, moed en moederliefde!
    Geschreven uit het hart.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beschrijving

 

Auteur Evelien Otto
ISBN 978-94-6323-488-7
Genre Roman
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 224
Prijs € 20,00
Jaar 2019

Recensie NBD Biblion:

Iris van Opijnen (ik-figuur) en haar man scheiden als de jongste dochter Robin twee jaar is. Robin komt bij haar vader te wonen, dochter Daan (8) blijft bij haar moeder. Als Robin dertien jaar is, wordt ze geopereerd aan een hersentumor en volgt een lange weg van chemobehandelingen. Iris krijgt steeds minder de kans bij haar zieke dochter te komen. Ze heeft een visioen en in overleg met haar huidige partner gaat ze voor twee maanden naar India. Daar wil ze in een klein dorp zoeken naar vrede en harmonie maar vooral naar zichzelf. Eenmaal thuis gaat het steeds slechter met Robin. Een goed geschreven boek dat de pijnlijke weg van een moeder beschrijft die haar kind na een scheiding niet wil loslaten, zich afgewezen voelt maar die ook zoekt naar een andere manier van vasthouden. De auteur zelf en haar beide dochters stonden model voor dit debuut. Doel van het boek is het voorkomen van trauma’s in een gezin als ouders gaan scheiden. De titel is gebaseerd op een uitspraak van Robin toen ze drie jaar was.

H.W.L. Keus-Asveld

Over de auteur

Evelien Otto is zelf gescheiden en heeft een dochter met kanker. Ze schreef haar roman als melange van waarheid en fantasie. Zoals de verhalen bij een kampvuur, door de dorpsoudste verteld, verpakt in anekdotes en met wijsheden gelardeerd. De waarheid is niet belangrijk, de boodschap des te meer.

“Met dit verhaal wil ik vrouwen inspireren hun veerkracht terug te vinden na een scheiding; een moeder in balans is een goed voorbeeld voor haar kinderen.”
– Evelien Otto

Klantenservice

Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: