Internetliefdes

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

 25,19

Internetliefdes is een goed leesbaar boek. Een boek dat over eenzaamheid, liefde, wanhoop, onbegrip, hoop en vertrouwen gaat.

Auteur: Monique van der Linden

Categorie:

Beschrijving

AuteurMonique van der Linden
ISBN978-94-6323-189-3
GenreWaargebeurd verhaal
TaalNL
Aantal pagina’s316 
Prijs€ 25,19
Jaar2018

Maaike is een zorgzame moeder die altijd voor haar man en dochter klaar staat. Ze zijn een gelukkig gezin, maar door vele gebeurtenissen in Maaike haar leven gaat zij zich eenzaam voelen. Door haar eenzaamheid gaat ze opzoek naar een praatje wat via internet gebeurd. Het is een wereld waar ze zich nog nooit mee bezig heeft gehouden. Maar als ze een man leert kennen via haar vriendensite en na een tijdje te hebben gechat met hem denkt Maaike dat zij gevoelens krijgt voor deze man. Haar leven krijgt opeens een totaal andere wending. De man waar van ze gedacht had verliefd op te zijn, blijkt een ware oplichter te zijn. Maaike krijgt vele contacten via internet maar de meest mannen zijn grote bedriegers, waardoor zij door de vele manieren van schrijven de bedriegers leert kennen. Waar Maaike nooit aan gedacht heeft wordt waarheid. Voordat ze het zelf beseft verzeilt ze in een echtscheiding. En raakt zij alles kwijt wat haar lief en dierbaar was.

Over de auteur
Monique van der Linden is geboren in Heerjansdam. Ze heeft al meerdere boeken geschreven. Door dit verhaal nodigt ze de lezer uit om via de wereld van internet te laten zien wat voor gevaren er allemaal schuil gaan achter dit fenomeen. Het begint vaak allemaal zo onschuldig. Of je nu jong bent of oud, door de eenzaamheid of verveling zit men vaak uren achter de computer. In deze huidige tijd is het makkelijk om een praatje te maken wereldwijd. Maar zijn die berichtjes of telefoongesprekken allemaal wel zon onschuldig als dat we denken? Zijn we allemaal wel eens niet gevoelig voor lieve woorden? Ieder mens kan zomaar spontaan in zo’n situatie terecht komen. In haar ogen moet er meer begrip komen van de buitenwereld zodat de gedupeerde niet veroordeeld wordt. Als de gedupeerde gewoon zijn/haar verhaal kan doen, kan hij/zij weer verder met hun leven. Er is te veel schaamte om dit niet te vertellen en vaak blijven deze mensen met trauma’s zitten met alle gevolgen van dien. En daarom heeft ze dit boek geschreven. Internet is nu eenmaal van deze tijd. En in haar ogen zijn er te veel mensen die niet durven te vertellen wat er mis is gegaan die momenten dat men dacht heerlijk met iemand te chatten. Monique denkt tegenwoordig zo: als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van.

Extra informatie

Gewicht0.500 kg
Afmetingen22 × 15 × 2 cm

2 beoordelingen voor Internetliefdes

  1. Waardering 5 uit 5

    Carla

    Een boek waarvan ik zeg:’Ja, daar kan ik mezelf in vinden.’ Ik vindt het bijzonder knap dat deze vrouw dit aan de buitenwereld durft te vertellen. Ik hoop dat zij vele mensen kan helpen d.m.v lezingen op scholen en bij buurt gemeenschappen. Want ook zei verdiend weer een liefdevol mooi leven.

  2. Waardering 5 uit 5

    Marja

    Een boek dat niets uit de weg gaat,hoe de geraffineerde personen vaak op internet te werk gaan. Helaas is het haar overkomen, maar ik denk dat deze vrouw zoveel kracht in haar heeft dat ze heel de wereld weer aan kan.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.