Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Italië, het land van tiramisu en meer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Bianca Schmohl
ISBN / EAN
9789082786118
Prijs
 29,95
Genre
Gezin, Gezondheid & Sport
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
156

 

 

Over de auteur

Bianca neemt je mee in haar wereld van mooie beelden en lekker eten! Die wereld bestaat al van jongs af aan: als tiener won zij het ‘gouden ratje’ bij een fotowedstrijd van Kunstbende. Het fotografisch oog was toen al aanwezig, en het creatieve is haar altijd blijven volgen! Jarenlang een taartenbedrijfje gerund, en uiteindelijk toch weer bij het fotografie-vak uitgekomen!

“Ik word er nu eenmaal heel blij van om uren met de camera om mijn nek rond te lopen! Op zoek naar mooie beelden, fijne sfeer en verrassende details. Vanuit invalshoeken waar een ander niet zo snel aan zou denken: bij het fotograferen van een bekende toeristische bezienswaardigheid, sta ik vaak nét op een andere plek, kies ik nét een andere hoogte of positie! Dat zorgt ervoor dat mijn foto’s ook echt mijn foto’s zijn, met mijn eigen ‘signatuur’; dit heeft mij inmiddels al flink wat awards opgeleverd bij de maandelijkse verkiezing van de mooiste foodfoto’s bij het internationale platform Foodelia.

Een foto moet voor mij ook een verhaal vertellen, nieuwsgierig maken en ruimte voor de kijker laten om ook zelf een stukje verhaal en betekenis aan de foto te geven.”

Bianca Schmohl


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op:

Workshop Selfpublishing!
9 juni 2023 – 10:00 tot 15:00

Wil jij zelf een boek uitgeven? Deze workshop geeft jou nét even het duwtje in de rug om het selfpublishing traject vol vertrouwen in te gaan. Lees hier alles over de workshop of schrijf je hieronder direct in!

Nu inschrijven