Zeil op de wind van vandaag (en seur niet)

 28,28

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur Kees Tadema
ISBN 978-94-6323-051-3
Genre Biografie
Taal NL
Aantal pagina’s 220
Prijs € 28,28
Jaar 2016

Biografie van bouwondernemer C. Tadema uit Leeuwarden, uitvinder van het droogstapelbouwsysteem Tasta en diverse andere zaken die het dagelijks leven veraangenamen.

Uit het voorwoord:

Dit boek heb ik laten schrijven vanuit mijn eigen beleving, niet als historisch verantwoord document. Ik realiseer me heel goed dat het overgrote deel van wat je in dit boek leest mijn persoonlijke interpretatie van de werkelijkheid weergeeft, en misschien niet precies zoals het is of was. Ook kan ik mij voorstellen dat sommige lezers bepaalde gebeurtenissen anders hebben beleefd dan ik en zich niet kunnen herkennen in mijn verhaal.

Is dat het geval, dan hoop ik dat je – zolang het nog mogelijk is – contact met mij opneemt, zodat we wellicht nog eens bij elkaar kunnen komen om samen een stuk van de geschiedenis opnieuw te beleven.

De opbrengst van dit boek is in zijn geheel bestemd voor de Stichting Bram den Ouden. Deze stichting is vernoemd naar de zoon van mijn vrouw Henny, en ooit opgericht met het doel recreatiewoningen zodanig aan te passen dat ook mensen met een fysieke beperking er comfortabel kunnen verblijven. Bram vervulde een onvervangbare functie in de stichting, wat tot gevolg had dat het werk na zijn overlijden stil kwam te liggen.

Een nieuwe doelstelling heeft de stichting nieuw elan gegeven.

Vandaag de dag bieden we jongeren in Afrika financiële ondersteuning om hun studie aldaar te kunnen bekostigen.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zeil op de wind van vandaag (en seur niet)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.