Vijfdelige set ‘Kent liefde grenzen’ (deel 1 tm deel 5)

 115,95

Vijfdelige set ‘Kent liefde grenzen’ (deel 1 t/m 5)

Auteur: Helena Scheper

Categorie:

Beschrijving

 

Auteur Helena Scheper
Genre Esoterie/filosofie
Taal Nederlands
Prijs € 115,95,- i.p.v. € 124,75
Jaar 2017

ACTIEPRIJS: 5 DELEN SAMEN VOOR SLECHTS € 115,95,- i.p.v. € 124,75
(exclusief € 6,95 verzendkosten)

De vijfdelige boekenreeks ‘Kent liefde grenzen?’ is een prachtige serie die je leven totaal verandert. Elk deel van deze reeks bevat informatie die nog op weinig plekken op de aarde bekend is, laat staan toegankelijk is voor een groter publiek. Alhoewel de boeken los van elkaar zijn te lezen en te bestellen, is het advies deze in chronologische volgorde te lezen. De auteur, Helena Scheper, heeft de informatie voor deze reeks boeken als medium doorgekregen. In 2015 verscheen het onconventionele boek ‘De waarheid aan het licht’. De boekenreeks ‘Kent liefde grenzen?’ is enerzijds een vervolg hierop en anderzijds biedt deze reeks jou inzichten en tips om jouw bewustzijnsproces te versnellen en daardoor jezelf krachtiger te positioneren in deze turbulente tijd.

DEEL 1
161 pagina’s – Hardcover – 17 x 24 cm – ISBN: 978-94-6323-141-1
Ontdek jouw diepste drijfveer
Het leven op de aarde is een mengelmoes van allerlei drijfveren. Dit eerste boek van de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ helpt je een grote stap te zetten naar een bewuster leven. Het geeft je handvatten om gehoor te geven aan je diepste verlangens en verduidelijkt op welke factoren jij meer invloed kunt uitoefenen. Je krijgt meer inzicht in wie je werkelijk bent en waarom je soms vastloopt in je leven. Daardoor ontstaat meer ruimte voor jezelf en voor anderen. Als jij het primair vooropstellen van je eigenbelang diep vanbinnen bent ontstegen, is het niet zo gek dat jij daar last van hebt. Dit boek verduidelijkt waarom jij niet door iedereen wordt gezien zoals je werkelijk bent. Het is een eyeopener en een open deur tegelijkertijd. Door je te omringen met mensen die werkelijk bij jou passen, wordt ook jij weer meester over en van je eigen leven. Het zal vooral liefdevolle mensen de erkenning voor zichzelf geven en hen helpen om beter hun plekje te vinden in deze vaak harde wereld.

DEEL 2
184 pagina’s – Hardcover – 17 x 24 cm – ISBN 978-94-6323-142-8
Ontdek hoe angst jou helpt
Het leven op de aarde wordt steeds meer gedomineerd door het zaaien van angst. Het is normaal geworden dat de media vooral aandacht schenkt aan zaken die je angst voeden. De gevolgen hiervan zijn groter dan je aanvankelijk zou vermoeden. Het maakt niet uit hoe liefdevol je bent. Als de angst toeslaat, verander ook jij in een klein egoïstje dat zijn zin wil doordrammen of beledigd, mokkend of pruilend toekijkt. Dit tweede boek in de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ legt je uit waardoor dat komt. Het is een eyeopener als jij je, net als veel anderen, regelmatig schaamt voor je eerder ingezette gedrag. Het helpt je om hier meer begrip voor te krijgen en vormt de basis om dit gedrag te keren. Het is onnodig om te zeggen dat je wel bereid moet zijn om je volle verantwoordelijkheid hiervoor te nemen. Het geven van de schuld aan een ander of het overnemen van de verantwoordelijkheden van anderen is hierdoor voorgoed te stoppen. Je angst zal erdoor verminderen waardoor ook jij meer en meer in je kracht blijft staan.

DEEL 3
152 pagina’s – Hardcover – 17 x 24 cm – ISBN: 978-94-6323-143-5
Ontdek hoe jij floreert
Het leven op de aarde is pittig voor jou als je niet door egoïsme wordt gedreven. Het is van kleins af aan nodig geweest dat jij je moest aanpassen. Als je dit langdurig doet, vergeet je eigenlijk wie je diep vanbinnen bent. Het is niet eenvoudig je ware ik terug te vinden, laat staan zover te komen dat jij bijdraagt aan het verbeteren van de omstandigheden op de aarde. Dit derde boek in de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ legt uit welke, veelal lange, weg je moet afleggen, voordat je weer in je kracht staat. Het is typisch een boek voor jou als je het verlangen hebt om de wereld op een of meerdere fronten te verbeteren, maar niet weet hoe dit krachtige verlangen tot bloei kan komen in de aardse realiteit. Dit boek is een aanrader als je positief kritisch in het leven staat. Het is een must als je zeker weet dat je hier niet voor niets op de aarde bent gekomen.

DEEL 4
192 pagina’s – Hardcover – 17 x 24 cm – ISBN: 978-94-6323-144-2
Ontdek hoe ziekte jou helpt
De mensheid heeft de laatste jaren, bewust of onbewust, veel voor haar kiezen gehad. Het is normaal geworden dat er dagelijks vliegtuigstrepen lange tijd in de lucht staan, diverse E-nummers in het voedsel worden gestopt en allerlei chemicaliën aan het kraanwater worden toegevoegd of niet worden gefilterd. Het is allemaal ogenschijnlijk normaal, maar dat is het natuurlijk niet! Het is volstrekt onnodig zelfs. Deel vier van de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ laat je zien dat het allemaal deel uitmaakt van een plan om de mensheid in een aantal jaren te reduceren en grote gevolgen heeft voor ieders gezondheid. Dit boek maakt je duidelijk waarom het leven op de aarde bewust zo wordt verziekt en wie daar belang bij heeft. Het is een schokkend boek dat je nooit meer vergeet. Het is vooral bedoeld voor alle mensen die in hun diepste vezels voelen dat zij hier niet voor niets zijn. Het duurt nog maar een paar jaar voordat zij het roer massaal omgooien. Dit boek sterkt hen hierin. Het is zaak dat je het deelt met alle mensen die zonder enig eigenbelang hun nek willen uitsteken om het leven hier op de aarde weer gezond te krijgen.

DEEL 5
168 pagina’s – Hardcover – 17 x 24 cm – ISBN: 978-94-6323-145-9
Ontdek waar jij thuishoort
Het leven op de aarde is een mengelmoes van mensen die ooit op een andere planeet hebben gewoond. De meesten van hen weten hier niets meer van en staan met twee benen op de hectische grond van de aardse realiteit. Overkomt het ook jou regelmatig dat je een onverklaarbaar diep verlangen naar ‘thuis’ hebt? Het is een bepaalde onrust die je in het aardse leven tot nu toe niet tot kalmeren weet te brengen. Wat je ook probeert. Het is dan ook niet zo gek dat je op een gegeven moment nieuwsgiering wordt naar het bestaan van buitenaards leven. Dit vijfde deel van de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ zal je verrassen. Het bevestigt tevens je afkomst van een andere planeet, hetgeen je vast weleens gekscherend is verweten. Dit boek vormt voor jou een stimulans je stoutste dromen de komende jaren te gaan realiseren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vijfdelige set ‘Kent liefde grenzen’ (deel 1 tm deel 5)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.