Krachtdieren kleurblok

 15,00

36 prachtig geïllustreerde kleurplaten met 12 verschillende krachtdieren op extra dik papier (250gr). Fijn om cadeau te doen of cadeautje voor jezelf. Ieder dier heeft haar eigen passende boodschap aan jou.

Auteur: Diana Heemskerk

Categorie:

Beschrijving

Auteur Diana Heemskerk
ISBN
Genre Kleurblok
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 36
Prijs € 15,00
Jaar 2018

Krachtdieren Kleurblok

36 prachtig geïllustreerde kleurplaten met 12 verschillende krachtdieren op extra dik papier (250gr). Ook geschikt voor aquarel potloden. Fijn om cadeau te doen of als cadeautje voor jezelf. Vanuit zachtheid, kracht en oprechtheid begeleiden deze 12 krachtdieren jou om volop en authentiek in het leven te staan. Ieder dier heeft haar eigen, specifieke boodschap die jij op dat moment nodig hebt.

Krachtdieren zijn dieren die je helpen om een bepaalde kwaliteit of kracht in jezelf naar boven te halen. Door ze in te kleuren maak je contact met de kracht of kwaliteit van dit bijzondere dier.

Meditatief kleuren helpt om even niet na te denken over wat je doet, waardoor je verbinding kunt maken met je onderbewustzijn. Hierdoor kun je soms letterlijk een boodschap doorkrijgen over datgene wat op dat moment speelt in je leven.

Over de auteur

Diana Heemskerk heeft diverse opleidingen gevolgd waaronder:

-Grafisch Lyceum Amsterdam

Met als afstudeerrichting “Illustratie”

-School voor commerciële communicatie te Amsterdam

-Opleiding tot LifeCoach bij het ATMA instituut

Van kinds af aan tekende Diana al, het was voor haar een manier van ontspanning en het vast leggen van haar fantasie werelden. Diana heeft meer dan 15 jaar ervaring in het maken van digitale en handgemaakte illustraties, hoofdzakelijk voor tijdschriften en commerciële bedrijven. Ze ontdekte dat sommige beelden een diepere betekenis hadden en een connectie vormde met een hoger bewustzijn. Zij is zich op dit moment meer hierop toe aan het leggen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krachtdieren kleurblok” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.