Later komt alles goed

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

 15,42

17 op voorraad

Auteur: Trienke Minkema

Beschrijving

Auteur Trienke Minkema
ISBN 978-90-810-2321-4
Genre Psychologie, Religie & Spiritualiteit
Taal NL
Aantal pagina’s 144
Prijs € 15,42
Jaar 2005

Het was 11 augustus 1951, de zon was al ondergegaan en ik herinner het me nog als de dag van gisteren, de dag dat ik geboren werd. Een paar minuten oud was ik en ik keek nog in de hemel van waaruit ik net gekomen was, niet begrijpend waarom ik naar de aarde was gebracht. Het was alsof ik met mijn hele hoofd keek en alles voelde open. De wezens die me naar de aarde hadden gebracht keken liefdevol op mij neer, maar mij voelde het als werd ik in de steek gelaten. Eén engel liet als afscheid en troost zijn duidelijke stem nog horen: ‘Trienke, onthoud één ding: Later komt alles goed.’

Langzaam werden de sluiers voor mijn ogen getrokken en het werd donker. Ik riep nog en vroeg wanneer het later was, maar ik kreeg geen antwoord. Ik was alleen en een groot verdriet en een hevige wanhoop overvielen mij. Het werd nacht.

Mijn reis over de aarde was begonnen.

Trienke Minkema schreef dit boek nadat zij een droom had gekregen waarin haar getoond werd dat de ervaringen die zij had gedurende haar levensreis, anderen tot steun zouden zijn.

Zelf werkt zij vanaf 1987 intensief met dromen. Ze heeft er meer dan tien duizend opgeschreven, doorleefd en uitgewerkt, en er uiteindelijk een innerlijke scholing van gemaakt. Hier kunnen anderen dan ook profijt van hebben op de cursussen die zij al 21 jaar geeft. De verbinding tussen spiritualiteit en het dagelijkse leven staat hierbij centraal. Niet het beter weten voor de ander, maar het gezamenlijk ontdekken is haar doel. Op die manier wordt zelfredzaamheid bevorderd en komen mensen in hun eigen kracht te staan. Zij volgde zelf verschillende cursussen op alternatief gebied, maar toch blijft en blijkt ‘haar leven’ de grootste leerschool.

www.trienke.com

1 beoordeling voor Later komt alles goed

  1. Waardering 5 uit 5

    Catharina

    Het is een boek wat me rust geeft, het leest prettig en er wordt van alles aangeraakt, ik beleef het mee. ook voor mijn blijven er kwartjes vallen na meerdere keren gelezen te hebben. Echt uit het leven gegrepen. Heel herkenbaar en daardoor verfrissend, liefs

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.