Anton 01-11-2020
Dit boek ontroerde me door de puurheid en de geboden inzichten. Een boek wat je meerdere malen van de plank haalt, een echte aanrader voor ieder die werkt aan zijn/ haar proces van zelfkennis, ontwikkeling en dromen.
Catharina 07-05-2017
Het is een boek wat me rust geeft, het leest prettig en er wordt van alles aangeraakt, ik beleef het mee. ook voor mijn blijven er kwartjes vallen na meerdere keren gelezen te hebben. Echt uit het leven gegrepen. Heel herkenbaar en daardoor verfrissend, liefs
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Trienke Minkema
ISBN / EAN
9789081023214
Prijs
 15,42
Genre
Psychologie, Religie & Spiritualiteit
Taal
Nederlands

 

Auteur Trienke Minkema
ISBN 978-90-810-2321-4
Genre Psychologie, Religie & Spiritualiteit
Taal NL
Aantal pagina’s 144
Prijs € 15,42
Jaar 2005

 

Over de auteur

Op veler verzoek heb ik het besluit genomen om een deel van de teksten die ik in de afgelopen jaren heb mogen ontvangen, te bundelen in een nieuw boek. ‘Teksten voor het hart’. Door middel van deze teksten wil ik graag mijn hand reiken naar al diegenen die op weg zijn naar ‘ontwaken’. Ik hoop daarom ook van harte dat dit boekje een ondersteuning mag zijn op het pad naar ontwaken. Ik heb dit boek geschreven als bemoediging en ondersteuning voor al diegenen die op weg zijn om ‘te ontwaken’ en in zichzelf thuis te komen. Het is best een zware klus om in deze tijd wakker te worden (bewust te worden) en tegelijkertijd je gewone dagelijkse leven te moeten leven. Zelf heb ik ervaren dat ook geschreven woorden, mits zij door liefde zijn gedragen, als een grote kracht kunnen worden ervaren om het leven in al haar facetten beter te kunnen begrijpen. Juist in deze roerige en vaak gewelddadige tijd op aarde, is het van groot belang dat een ieder zich richt op zijn of haar eigen intuïtie. Een ieder kan vanuit daar de antwoorden ontvangen hoe er verandering in de wereld tot stand kan worden gebracht. De woorden vanuit het ego zijn vaak zwaar beladen en dienen helaas maar al te vaak ons eigenbelang. Dit boek is geschreven in de overtuiging dat de wereld pas verandert als een ieder bij zichzelf begint. De teksten in dit boek heb ik intuïtief mogen ontvangen via mijn innerlijke leiding en zij zijn een waardevolle aanvulling in mijn leven.

Trienke Minkema


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: