4 beoordelingen voor Liefde maakt van ons familie

 1. Miranda van klaveren

  Een super mooi boek een echte aanrader . Voor mensen met adoptie kinderen maar ook iedereen , omdat te weten te leren dat het ook anders kan zijn. B.v bij een klasgenootje. Bo een lief muisje. Warm geschreven prachtige tekeningen het heeft bij mij een bijzonder plekje in de boekenkast. Echt dit moet gelezen en voorgelezen worden !

 2. Jeanieke

  Bijzonder boek… Legt stap voor stap uit in kindertaal hoe het adoptie proces is verlopen… Prachtig….. Echt een aanrader..

 3. Tamara (geverifieerde eigenaar)

  Wat een super leuk boek. Wij zitten momenteel midden in het adoptieproces en dit is een boek wat ik zeker straks ga voorlezen. Lang gezocht voor een boek als deze. Waar het in kindertaal het adoptieproces word uitgelegd met prachtige illustraties.

 4. Anna (geverifieerde eigenaar)

  Heel mooi boek! Waar mooi in kindertaal uitgelegd wordt hoe het adoptie proces verloopt. Voor onze toekomstige kindje maar ook zeker ter voorbereiding voor kinderen in de familie!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beschrijving

Auteur Marieke Schrauwen
ISBN 978-946-323-0896
Genre Kinderboek
Taal NL
Aantal pagina’s 28
Prijs € 16
Jaar 2017

 

Over de auteur

Ik ben Marieke Schrauwen 32 jaar, getrouwd met Arno en moeder van twee prachtige dochters: Eliza (6 jaar) en Lena (4 jaar). Beide meisjes zijn geboren in Polen. Mijn wens was om als adoptie moeder een mooi boek te schrijven voor mijn dochters.

Foto onbekend

Marieke Schrauwen

Klantenservice

Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: