Richard Tolenaar 21-10-2021
Een verzameling van grappige, mooie en soms ontroerende gedichten. Een ode aan mens en taal. Warm aanbevolen!
Wim 15-04-2021
Wat een fijne bundel met gedichten. Ik had mij voorgenomen om elke dag één of twee gedichten te lezen. Is mij niet gelukt, elke dag vroeg naar meer. Geen gedicht is slecht maar toppers kent het ook.
Dennis 28-01-2021
Hans weet op een ontroerende en vaak humoristische wijze met taal te spelen. Heerlijke bundel om er even bij te pakken op de stillere momenten in huis. Laat je vooral verbazen
Diana 20-01-2021
Ik vind de gedichten in Luie Groente, persoonlijk, veelzijdig, speels en soms aangrijpend. Ze zijn met veel gevoel en humor geschreven.
Herbert van Wijnen 05-01-2021
Een zeer gevarieerde debuutbundel met gedichten die met veel humor (dus echt met een lach en een traan) als ook met creativiteit gemaakt zijn. Met heel veel plezier gelezen en ik kijk uit naar de vervolgbundel!
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Hans Erkens
ISBN / EAN
9789464029734
Prijs
 9,95
Genre
Gedichtenbundel
Taal
Nederlands
Jaar
2021
Aantal pagina’s
86

Over de auteur

Hans Erkens (Rotterdam, 1960) is schrijver, dichter en adviseur. Hij studeerde klassiek gitaar en piano aan het Koninklijk Conservatorium en Personeel & Arbeid in Rotterdam. Daarnaast volgde hij fotografielessen in Frankrijk en aan de Volksuniversiteit in Dordrecht, gaf workshops in Spanje en was enige tijd gitarist in Tanquera en speelde basgitaar in diverse bands. In 2020 debuteerde hij met zijn dichtbundel “Luie Groente”. In zijn werk weet hij zijn liefde voor muziek, fotografie en reizen op subtiele wijze te verwoorden.

Hans Erkens


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: