Richard Tolenaar 21-10-2021
Een verzameling van grappige, mooie en soms ontroerende gedichten. Een ode aan mens en taal. Warm aanbevolen!
Wim 15-04-2021
Wat een fijne bundel met gedichten. Ik had mij voorgenomen om elke dag één of twee gedichten te lezen. Is mij niet gelukt, elke dag vroeg naar meer. Geen gedicht is slecht maar toppers kent het ook.
Dennis 28-01-2021
Hans weet op een ontroerende en vaak humoristische wijze met taal te spelen. Heerlijke bundel om er even bij te pakken op de stillere momenten in huis. Laat je vooral verbazen
Diana 20-01-2021
Ik vind de gedichten in Luie Groente, persoonlijk, veelzijdig, speels en soms aangrijpend. Ze zijn met veel gevoel en humor geschreven.
Herbert van Wijnen 05-01-2021
Een zeer gevarieerde debuutbundel met gedichten die met veel humor (dus echt met een lach en een traan) als ook met creativiteit gemaakt zijn. Met heel veel plezier gelezen en ik kijk uit naar de vervolgbundel!
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omschrijving

Auteur
Hans Erkens
ISBN / EAN
9789464029734
Prijs
 14,95
Genre
Gedichtenbundel
Taal
Nederlands
Jaar
2021
Aantal pagina’s
86

Over de auteur

Hans Erkens (1960, Rotterdam) woont en werkt in Dordrecht. Hij studeerde klassiek gitaar en piano aan het Koninklijk Conservatorium en Personeel en Arbeid in Rotterdam. Hans publiceerde eerder enkele columns en reisverhalen. In zijn poëzie combineert hij kunst, muziek en taal op speelse wijze. Naast schrijven, reizen, lezen, fotograferen en musiceren werkt Hans als beleidsadviseur voor de (lokale) overheid.

Dit jaar verschijnt naar verwachting ook zijn debuutroman ‘Bastaardzoon’ over de zoektocht van een fotograaf naar het verborgen verleden van zijn vader. Deze psychologische roman speelt zicht af in Rotterdam, Dordrecht, Maastricht, Portugal en Buenos Aires; met de geur van de zee en de zwoele klank van fado op de achtergrond.

Hans Erkens


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: