4 beoordelingen voor Luie groente en andere gedichten

 1. Herbert van Wijnen

  Een zeer gevarieerde debuutbundel met gedichten die met veel humor (dus echt met een lach en een traan) als ook met creativiteit gemaakt zijn. Met heel veel plezier gelezen en ik kijk uit naar de vervolgbundel!

 2. Diana

  Ik vind de gedichten in Luie Groente, persoonlijk, veelzijdig, speels en soms aangrijpend. Ze zijn met veel gevoel en humor geschreven.

 3. Dennis

  Hans weet op een ontroerende en vaak humoristische wijze met taal te spelen. Heerlijke bundel om er even bij te pakken op de stillere momenten in huis. Laat je vooral verbazen

 4. Wim

  Wat een fijne bundel met gedichten. Ik had mij voorgenomen om elke dag één of twee gedichten te lezen. Is mij niet gelukt, elke dag vroeg naar meer. Geen gedicht is slecht maar toppers kent het ook.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omschrijving

Auteur
Hans Erkens
ISBN / EAN
9789464025750
Prijs
 10,95
Genre
Gedichtenbundel
Taal
Nederlands
Jaar
2021
Aantal pagina’s
86

Over de auteur

Hans Erkens (1960, Rotterdam) woont en werkt in Dordrecht. Hij studeerde klassiek gitaar en piano aan het Koninklijk Conservatorium en Personeel en Arbeid in Rotterdam. Hans publiceerde eerder enkele columns en reisverhalen. In zijn poëzie combineert hij kunst, muziek en taal op speelse wijze. Naast schrijven en musiceren werkt Hans als beleidsadviseur. Dit jaar verschijnt zijn debuutroman ‘Bastaardzoon’, over de zoektocht van een fotograaf naar het verborgen verleden van zijn vader; deels autobiografisch.

Klantenservice

Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: