Who the heck ($) am I? – Making money with me

 18,00

De methode ‘Making money with me’ helpt jonge mensen om te ontdekken hoe ze op meerdere manieren geld kunnen verdienen met wie ze daadwerkelijk zijn.

 

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteurs Annet Faber en Antoinette Leerdam
ISBN 978-94-6323-258-6
Genre Opleiding/ Leerboek
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 110
Prijs € 18,00
Jaar 2018

Wij, de schrijvers van dit magazine, werken al vele jaren op een hogeschool met jonge mensen in de leeftijd van 17 jaar tot ongeveer 25 jaar. In ons werk zetten wij onze talenten in om jonge mensen te helpen bij de ontdekking van wie ze daadwerkelijk zijn in de diepste kern van hun zelf. Dit zijn wij gaan doen omdat studenten tijdens hun opleiding bijna allemaal met vragen kwamen zoals: Wie ben ik nou? Wat wil ik eigenlijk met mijn leven? Straks heb ik mijn diploma en wat wil ik diep vanuit mijn hart gaan doen na deze opleiding?

Onze studenten zijn niet de enigen die met dit soort vragen rondlopen, want meer jongeren worstelen met deze vraagstukken. Ons doel met dit ‘magazine’ is om jongeren een ‘mindset’ mee te geven dat zij met hun passies, talenten, dromen en idealen waarde kunnen toevoegen en hun eigen verdienmodel zijn!

Wij geloven dat geld verdienen met werk dat voor iemand betekenisvol is en waarmee je je inkomen verdient een voorwaarde is om gelukkig te zijn en te blijven in deze complexe wereld. Wij hopen dat onze methode ‘Making money with me’ jonge mensen hierbij helpt zodat ze ontdekken hoe ze op meerdere manieren geld kunnen verdienen met wie ze daadwerkelijk zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Who the heck ($) am I? – Making money with me” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.