Mijn kinderjaren in Kerkom en hun Tiense natijd

 13,37

Het autobiografische boekje geeft de herinneringen van de auteur weer aan zijn kindertijd in een Vlaams dorp van de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw.

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur Jan Ulens
ISBN 978-94-6323-248-7
Genre Biografie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s  64
Prijs € 13,-
Jaar 2018

Wat herinneren we ons op onze oude dag nog van onze kindertijd? In Mijn kinderjaren in Kerkom en hun Tiense natijd tracht de auteur zo eerlijk mogelijk zijn eigen herinneringen aan die tijd weer te geven. Hier en daar worden ze aangevuld met info van latere datum of actuele bedenkingen. Na de kindertijd, die zich afspeelde op een oude boerderij in een Vlaams-Brabants dorp van de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw, komen ook een aantal impressies van de levensfase als tiener en collegeleerling aan bod. Fotomateriaal helpt die voorbije, (onvoltooid?) verleden tijd op te roepen.
Al lezend wordt het duidelijk dat de auteur en zijn leeftijdsgenoten opgroeiden in een wereld die de huidige jongeren als vreemd moeten aanvoelen.
Het boekje werd in de eerste plaats voor familie geschreven, maar misschien kan het ook andere lezers indirect helpen om hun jonge jaren scherper voor de geest te halen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mijn kinderjaren in Kerkom en hun Tiense natijd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.