Mijn Optimistje

Prijs: nog niet bekend

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur Angela Brandsma
ISBN 978-94-632-3053-7
Genre Autobiografisch verhaal
Taal NL
Aantal pagina’s 256
Prijs N.n.b.
Jaar 2016

Dit is het autobiografische verhaal van Angela (41). Zij is single en heeft een kinderwens. Via een donortraject lijkt haar droom uit te komen als blijkt dat zij in april 2015 zwanger is van haar eerste kindje.

In het begin lijkt de zwangerschap onbezorgd, zonder misselijkheid of andere verschijnselen. Tijdens de 20-wekenecho ziet alles er goed uit, maar wordt zij doorverwezen naar het ziekenhuis omdat zij een placenta previa heeft. Vanaf dertig weken wordt haar zwangerschap dan ook onrustig en ligt zij regelmatig met een bloeding in het ziekenhuis. Plannen worden gemaakt voor een preventieve opname in week 36, maar voordat het zover is, gaat het met 35+4 hopeloos mis.

Wat dan volgt is een nachtmerrie voor iedere ouder met uiteindelijk de allerergste uitkomst die je je maar kunt voorstellen.

Angela heeft vanaf het begin een blog bijgehouden en beschrijft de opeenstapeling van ongelofelijke gebeurtenissen vanuit haar hart. Vervolgens gaat zij door met schrijven en neemt iedereen mee in haar strijd om te (over)leven. Als je haar blog gelezen hebt ken je de helft van haar verhaal. De andere helft is aan dit boek toegevoegd. Haar strijd, haar overlevingsdrang en haar grote wens om George grote broer te maken.

Waar ligt de grens?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mijn Optimistje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.