Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ongetemd en vrij” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beschrijving

Auteur Gerda Duin
ISBN 978-90-829544-1-8
Genre Waargebeurd / Opleiding
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 226
Prijs  € 20
Jaar 2018

Ongetemd en vrij

Dit verhaal gaat over de ontmoeting met de innerlijke koningin die in ons allemaal aanwezig is. Wanneer de innerlijke koningin ontwaakt zal ze zich steeds meer realiseren dat haar beslissingen gebaseerd mogen zijn op loyaliteit en compassie naar zichzelf. De stappen die ze onderneemt op haar pad, getuigen van zelfrespect en zelfliefde. Haar bewegingen worden gestuurd door moed en liefde, niet door angst en ongezonde dwang naar controle.

De innerlijke koningin maakt een transformatie door, van lijden naar leiden, waarbij ‘spiritueel leiderschap’ ontstaat. ‘Ongetemd en vrij’ gaat over congruent zijn aan je verlangens en bereid zijn om ‘ja’ te zeggen tegen jezelf en het leven. Gerda maakt je in dit boek op een openhartige wijze deelgenoot van haar eigen transformatieproces.

Daarnaast is dit boek geschreven voor iedereen die meer innerlijk leiderschap en vreugde wil toelaten. De lezer krijgt mooie tools aangereikt die aanzetten tot meer bewustwording, heling en zelfliefde. Daarnaast beschrijft Gerda op een humoristische en toegankelijke wijze welke rol spiritualiteit in haar leven speelt. Drijfveer voor het schrijven van dit boek is bij te willen dragen aan een mooiere wereld waarbij eenieder haar/zijn unieke lichtje laat schijnen. Ongetemd en vrij zijn staat voor een vreugdevol en waardevol leven, waar passie en bezieling de rode draad vormen.

Gerda’s levensmotto: Ik houd van het leven en het leven houdt van mij!

 

Over de auteur

Gerda Duin staat met passie en bezieling in het leven. In haar verleden heeft Gerda veel te maken gehad met verlies en rouw, hierdoor beseft zij meer dan ooit dat iedere dag een geschenk is.

Gerda is spiritueel leiderschap coach, healer en entertrainer. Gerda heeft het vrouwennetwerk Vrouw&Verbinding opgericht met als missie om vrouwen meer in verbinding te brengen met hun authentieke kern. Gerda heeft zelf geleerd om van haar ‘wond’ een ‘bron van kracht’ te maken. Ze maakt andere met veel toewijding bewust van het feit dat iedere dag een geschenk is en nodigt vrouwen uit tot het volgen van hun hart, zichtbaarheid en zelfliefde.

Gerda’s levensmotto is: Ik houd van het leven en het leven houdt van mij!

Klantenservice

Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: